Wauw, het is alweer even geleden dat we een vlog hebben gemaakt en gepubliceerd op ons YouTube kanaal. Daar hebben we écht écht écht goede redenen voor en misschien gaan we nog eens met de ‘billen bloot’ hierover in wat video’s, maar voor nu hebben we besloten dit nóg niet te delen. Vandaag in ieder geval na een lange stilte weer eens een vlog van ons. Eentje met wakker zijn tot 4 uur ‘s nachts. We waren een weekendje in Den Haag om even lekker weg te zijn. We hadden een toffe kamer geboekt in het Suites Novotel, gingen kibbeling eten bij de vegetarische snackbar, uit eten bij Hortus en we deden nog heel veel culturele 😉 dingen… ahum. 

Nou ja, een gezellige vlog is het wel geworden. We hopen dat jullie het leuk vinden om ons weer eens voorbij te zien komen op YouTube. Dankjewel in ieder geval voor het kijken, dat vinden we tof en bijzonder! We hopen dat het met jullie goed gaat!

Liefs, Joyce & Scarlet ♥