Of we ze binnenkort bij de Appie in de schappen zien is nog maar de vraag, maar dat Snickers een toffe samenwerking met de website Gay Star News is aangegaan om de gemeenschap te steunen, is een feit. De verpakking van deze overheerlijke pindarijke repen zal binnenkort alle kleuren van de regenboog aannemen met de tekst Stay Who You Are. Op de website van Gay Star News zal bovendien een apart gesponsord gedeelte, Gay Star Support, komen met verhalen en tips om de LHBT groep zichzelf te kunnen laten zijn in moeilijke tijden.

“We willen vriendschap promoten en elkaar ondersteunen. Dat is waar het Snickers merk voor staat; goede vriendschap, kameraadschap en de beste versie van jezelf zijn. We weten allemaal dat Snickers ons vertelt “Je bent jezelf niet als je trek hebt”. Nu zal het ons vertellen “Je vrienden je zullen accepteren, wie je ook bent, in al je kleuren”,” aldus Mitch Oliver, vicepresident Marketing van Snickers.

Wij hopen natuurlijk van harte dat deze regenboogvariant Snickers binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar is!

snickers regenboog gay lesbi♥ Stay Who You Are ♥