AdvertisementZoals je in onze recente vlogs hebt kunnen zien, zijn we op vakantie geweest naar Sardinië. De afgelopen jaren, zo ook dit jaar, zeulen we ieder een dertig jaar oude groene koffer mee die zonder inhoud al zo’n 10 kilo weegt. Naast dat ze enorm zwaar zijn zonder, maar al helemaal met inhoud, zijn ze ook nog eens nauwelijks achter je aan te slepen gezien er maar 2 wieltjes aan zitten en ze geen uitschuifbaar hengsel hebben. Niet een heel comfortabel begin van de reis dus. Gelukkig kreeg ik vorige week van Coolblue het aanbod om de koffer in te duiken met SUITSUIT. 

Afgelopen week werd er een enorme doos bij ons afgeleverd. Zo nieuwsgierig als we zijn maakten we hem natuurlijk snel open en werden we blij verrast met een nieuwe koffer van SUITSUIT. Hij zat netjes in een witte hoes en was opmerkelijk licht. Na al dat gesjouw met die groene bakstenen was dat natuurlijk het eerste wat opviel. Naast dat hij lekker licht is, verscheen er onder die witte hoes een hele fleurige met bloemen gekleurde koffer. Die kan je zeker niet missen bij het afhalen van je koffer op de bagageband! Bij het zien van de koffer kom je al direct in een vakantiestemming.

koffer SuitSuit vakantieTijd voor een nadere inspectie. Eenmaal helemaal uit de hoes zien we dat hij een uitschuifbaar hengsel heeft en maar liefst 4 wieltjes! Wauw, alsof we van een fiets naar een eerste auto gaan 😉 Het bloemige gevaarte rolt over de grond alsof het vierwielaandrijving heeft. Niet van zijn kant te brengen. Perfect dus!

koffer SuitSuit vakantie

Na het lezen van een aantal boeken over mensen die in het buitenland in de gevangenis zijn beland doordat er drugs in hun koffer werd gestopt, zijn wij hier altijd extra alert op. We vinden het dan ook erg belangrijk dat onze koffer goed op slot kan.

koffer SuitSuit vakantieDe koffer gaat weliswaar met een rits dicht, maar de uiteinden van de rits vallen in een cijferslot. Zo kan niemand je koffer openritsen en zit de koffer dus goed op slot. Bovendien is het slot een TSA slot, wat betekent dat we ermee naar Amerika zouden kunnen gaan. Als je koffer op slot kan, moet dit, wil je naar o.a. Amerika afreizen, verplicht een TSA slot zijn, anders kan de douane de koffers niet controleren zonder het slot te forceren.

 

koffer SuitSuit vakantie

koffer SuitSuit vakantieDe koffer is super stijlvol, maar natuurlijk wel heel smaak gebonden. Als ik over een jaartje niet meer zo dol ben op de kleur roze, zit ik met een roze koffer… Nee, niet dus! Dat is het leuke aan deze koffers. Ik kwam er namelijk achter dat je heel eenvoudig hele grappige hoezen kan bestellen voor om je koffer heen. Ben ik over een jaartje dit roze bloemenpatroon zat, dan bestel ik voor ongeveer 25 euro gewoon een hoes met giraffen print, haha.

koffer SuitSuit vakantie

De binnenkant van de koffer is heel ruim, waardoor we genoeg ruimte hebben voor al onze spulletjes en daarnaast zelfs onze hond Sjors nog zouden kunnen inpakken 😉 Ook is de koffer voorzien van handige opbergvakjes met ritsjes, zodat je niet al je douchespullen, make-up en 20 paar schoenen die je wilt meenemen bij je kleren hoeft te proppen. Op deze manier blijft alles netjes in je koffer en zoals jullie inmiddels wel weten, zie ik dat graag 🙂

koffer SuitSuit vakantieEenmaal ingepakt rijdt de koffer lekker soepel en licht. We gaan nu een paar daagjes naar Zeeland, maar ik kan niet wachten om deze koffer mee te nemen naar Thailand of Amerika!

koffer SuitSuit vakantie

koffer SuitSuit vakantie

koffer SuitSuit vakantieMocht je nog op zoek zijn naar een koffer, check dan ff de koffers van SUITSUIT, want ze hebben naast koffers met leuke patronen ook meer stoere koffers voor niet al te hoge prijzen. Ik ben er in ieder geval heel blij mee! Je vindt onze koffer hier bij Coolblue: Sakura Blossem Spinner. Hij is er in drie maten, S, M en L en wij hebben maatje L.

Liefs, Joyce ♥