Een tijdje geleden werden we gevraagd om een paar stukjes te schrijven voor Cosmopolitan. We reisden af naar Amsterdam om daar met vlog camera op de redactie van Cosmopolitan aan het werk te gaan. We waren heel benieuwd hoe het er daar aan toe zou gaan en of het een beetje zou lijken of de taferelen in de film The Devil Wears Prada. Zou de hoofdredactrice net zo streng zijn en hoe zou het zitten met vrouwenliefde op de afdeling? Wij gingen op onderzoek uit en hadden een hele bijzondere dag!

Wil je weten wat we allemaal gedaan hebben op de redactie, of we een baan bij Cosmopolitan hebben gekregen en hoe chaotisch het allemaal verliep? Bekijk dan onze nieuwste vlog. Wil je weten welke artikelen we hebben geschreven, check dan aankomende dinsdag de nieuwste Cosmopolitan, want daar staan wij uitgebreid in!

Dankjewel voor het kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=BWuK094KHJw” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , TwitterInstagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥