Ze zijn alweer een poosje helemaal terug van weggeweest, de Dr Martens. Wij waren er in onze jeugd al dol op. Onze ouders vonden het maar niks, maar beiden wisten we een aantal paar te verslijten en hebben recent zelfs een nieuw paar gekocht. Ze zijn te koop in heel wat varianten en kleuren, maar de uitvoering die nu op de markt komt is wel heel speciaal. Met 14 februari voor de deur kan je nu met een heel tof cadeau aankomen. Valentijn met Dr. Martens speciale Valentijns editie.

Voor deze liefdevolle dag hebben ze een leuke collectie vol hartjes gemaakt. Schoenen, tasjes en shirts om je liefde uit te dragen of weg te geven. Hieronder zie je de Pascal Boot. Uiteraard in de kleur rood van de liefde en om het af te maken zitten er 4 hele grote witte harten op. Ik vind ze geweldig. Je kan ze misschien niet altijd even goed combineren met je outfit, maar erg schattig zijn ze wel!

Valentijn met Dr. Martens

Valentijn met Dr. Martens

Valentijn met Dr. Martens

Valentijn met Dr. Martens

Naast de Pascal Boot hebben ze ook het model 1461 aangepast. De lage variant hebben ze qua uitvoering net even omgedraaid. Als basis de kleur wit, met een heel groot rood hart op de voorkant. Ook deze vind ik zelf heel erg leuk. Misschien nog wel leuker.

Valentijn met Dr. Martens

Valentijn met Dr. Martens

Niet alleen hebben ze het bij schoenen gehouden, je kan je hart nu ook meedragen. Voor Valentijn hebben ze twee schattige tasjes in de vorm van een groot hart gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en rood. Een harten tasje kan soms wat te cheesy en zoetsappig zijn, maar daarom zijn deze tasjes een tikkeltje stoerder gemaakt. Ze zijn schattig, maar net niet té schattig door het riempje, de gespen en de afwerking met stiksels.

Valentijn met Dr. Martens

Valentijn met Dr. Martens

Valentijn met Dr. Martens

Valentijn met Dr. Martens

Heb je niet zoveel met schoenen en tasjes of vind je dat net iets te duur? Dan kan je ook nog voor een t-shirt kiezen. Ook weer verkrijgbaar en het wit en rood en ze zijn ook eens unisex! Zowel te dragen door vrouwen als mannen dus. Leuk als cadeautje of om lekker samen in te lopen. Geen idee of de mannen er zo dol op zullen zijn, maar ach, tegenwoordig kan dat toch allemaal best?

Valentijn met Dr. Martens

Valentijn met Dr. Martens

De hele collectie is vanaf 1 februari verkrijgbaar in de Dr. Martens winkels of lekker makkelijk te bestellen via de webshop. Wij zijn verliefd geworden op de schoenen en tasjes en zijn benieuwd wat jij ervan vindt.

Zou jij het dragen of kopen voor iemand waar je dol op bent?