De korte film We Will kwam ik recent tegen en ik was er enorm van onder de indruk. De film is zo mooi, warm en liefdevol en ik herken er ontzettend veel in. Het stukje waarin het koppel samen naar de kermis gaat om hun geluk te beproeven bij de grijpautomaten is zo Joyce en ik, wij deden dit tijdens onze eerste date en moeten dit altijd een keer doen als we over een kermis lopen. ‘We Will’ is een korte Australische film van Laura Nagy. Haar boodschap hiermee is: Liefde tussen twee personen is, ongeacht seksualiteit, mooi, krachtig en verdient het erkend te worden. Met deze video hoopt ze bij te dragen aan de legalisering van het homohuwelijk in Australië. 

In de korte film worden Claire (Bianca Bradey) en Rachel (Madeleine Withington) gevolgd vanaf het moment van hun eerste date tot aan hun huwelijk. De twee lesbische vrouwen vallen voor elkaar en de liefde spat er op een mooie, poëtische manier van af. Dit lijkt ons zeker iets wat in Australie legaal zou moeten zijn.