Leuk dat je onze blog weer bekijkt! Vandaag staat er weer een nieuwe weekend vlog voor je klaar. Afgelopen dinsdag is het ons niet gelukt om een video te uploaden. Wil je weten waarom niet? Lees dan even deze blog van Joyce. Afgelopen weekend waren we de sukkels op een pers event van Sissy Boy, kochten we leuke spulletjes op de kerstmarkt, gingen we op bezoek bij een lieve vriendin die tevens een poging deed tot vloggen. Scarlet speelde viool en we spaarden de nodige schapen bij Ikea. Je ziet het allemaal in onze 65ste weekend vlog. 

Dankjewel voor het kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=uQmglCfVq6c” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , TwitterInstagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥