Het was even wachten, maar vandaag hebben we weer een nieuwe weekend vlog voor je. In deze video vertellen we heel open en eerlijk wat meer over hoe het met ons gaat, gewoon de realiteit, en wat we op dit moment van vloggen vinden. Hierover kan je ook meer lezen in de blog van afgelopen woensdag: De geschiedenis herhaalt zich. We nemen je verder mee tijdens een bijzonder etentje en een leuke boekpresentatie.

Dankjewel voor het kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=G3eZe0cXJDc” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , TwitterInstagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥