Het afgelopen jaar zijn er heel wat bijzondere video’s voorbij gekomen die opkomen voor de rechten van homo’s, biseksuelen en lesbiennes. LGBT Video’s die opkomen voor gelijke rechten, verdraagzaamheid en respect ten opzichte van deze groep mensen. We zijn allemaal mensen en we hebben allemaal iemand lief. De keuze voor geslacht zou niet uit moeten maken. Het einde van 2015 nadert en daarom leek het ons leuk om een aantal van deze bijzondere video’s te selecteren en in een top 10 met jullie te delen. De video’s staan in willekeurige volgorde, maar we zijn wel benieuwd naar wat jouw favoriet is. 

We hopen dat er in 2016 veel mooie en bijzondere video’s over homoseksualiteit mogen volgen en dat we er nog veel met jullie kunnen delen.

1. Zoon met pop

2. Tweeling coming out

3. Love has no labels

4. I am your Father

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=7rZOMY2sOnE” width=”100%” height=”350″][/videos]

5. All I Want For Christmas Is You

6. Homo’s in Rusland

7. Mama kust met de kerstman

8. Meisje met regenboogvlag

9. Yoghurt en lesbiennes

10. Hello van Adèle, de lesbische variant

 Wat is jouw favoriet?