Vandaag een ander soort video dan je gewend bent! We ontvingen een doos met bijzondere gadgets van ditverzinjeniet.nl. Er zaten een aantal gadgets in voor Scarlet en ze had er een paar voor mij besteld. Uiteindelijk eindigde het in een bloedbad! Anyway, het zijn stuk voor stuk wel superleuke gadgets. We laten je in onze nieuwste video zien wat het allemaal is, hoe het werkt en waar we helemaal fan van zijn! 

Vergeet je trouwens niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden.

Hier vind je de items die we in de video reviewen:
Douchegel bloedzak
Stelende kat spaarpot
Stofzuiger Hetty
Polaroid Toiletrolhouder

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , TwitterInstagram of Facebook

Liefs, Scarlet & Joyce ♥