Vandaag een keertje geen gastblog maar een top 10 van originele bekers en mokken. Een paar dagen geleden kwam ik een super originele beker tegen via Etsy. Ik wilde deze eigenlijk zelf gaan maken, maar besloot eerst nog even verder te kijken naar meer originele mokken. Toen kwam ik er zoveel tegen, dat me een top 10 van originele bekers en mokken wel leuk leek voor een blog. Sommige bekers zijn heel eenvoudig zelf na te maken, anderen kan je beter online bestellen.

Voor de komende feestdagen kunnen deze bekers je wellicht inspireren als cadeautje voor een vriend of familie. Ikzelf vond dus de ‘You’ve been poisoned’ beker van Etsy erg leuk. Om deze na te maken, heb je enkel een watervaste porseleinstift nodig. Heel grappig om hiermee iemand te verrassen als die bij je op de koffie komt. Ik hoop dat je het leuk vindt dat we een keertje een ander soort blog plaatsen. Laat het gerust even weten. Wil je een gastblog voor ons schrijven over alles rondom geaardheid, mail dan jouw blog met foto’s naar ikvrouwvanjou@gmail.com.

1. Fuck you 

originele mokken14 Dollar – Hier te koop

2. Prescription bottle

originele mokken eBay15 Dollar – hier te koop

3. You’ve been poisoned 

originele mokken20,50 euro – hier te koop

4. I’m hers, she’s mine

beker

 28,40 euro – Hier te koop

5. Drink some Donuts 

originele mokken14 Dollar – Hier te koop

6. Bruine koffie 

originele mokken bekers15 Dollar – Hier te koop

7. Drowning coffe  

originele mokken14 Dollar – Hier te koop

8. Mannen tranen 

originele mokken14 Dollar – Hier te koop

9. Kattenvrouwtje

originele mokken14 Dollar – Hier te koop

10. Love & unicorns

bijzondere mokken18,59 euro – Hier te koop

 Welke beker vind jij het meest leuk?