Michael Neri is dramadocent in Kidderminster in Engeland. Hij was flink verbaasd toen hij recent een bericht ontving van één van de moeders van zijn leerlingen waarin zij aangaf haar kind uit zijn klas te halen in verband met zijn geaardheid. Michael Neri is namelijk homoseksueel en dat vond deze homofobe moeder voldoende reden om ook nog eens de kosten voor zijn klas terug te vragen. “I have recently learned of your lifestyle and as a Christian I cannot allow my children to be influenced by unconventional ideas. It is our belief that a man should marry a woman.”

Het SMS bericht gaat inmiddels viral op het World Wide Web en dat komt geheel door de geweldige reactie van Micheal. Hij kon het tenslotte niet laten om ook nog wat humor aan zijn bericht toe te voegen. “Theatre without gays is like cooking without spices.” Onderstaand vind je het volledige sms bericht.

drama docent

Wat vind jij van de reactie van de docent?

Bron foto Bron artikel