Zoals je in onze Curaçao blog van afgelopen maandag kon zien, kocht ik een aantal spulletjes in Willemstad. In deze blog laat ik je in foto’s zien wat ik heb gekocht en hoe de items staan. Ik kocht de spulletjes in een kleine boetiek dichtbij de ingang van de parkeergarage in Willemstad. De naam weet ik helaas niet meer, maar wel het merk van de kleding die ze verkopen: Studio F. Studio F is een groot kledingmerk afkomstig uit Colombia. Ik was direct onder de indruk van de kleding én de kwaliteit van de kleding. Dit laatste schemerde ook wel een beetje in de prijs door, want het was wel een stukje duurder dan de kleding van bijvoorbeeld Zara.

Mijn oog viel in eerste instantie op een mooie witte zonnebril die een paspop in de etalage op had. Eenmaal binnen zag ik nog veel meer mooie spullen. De zonnebril zat goed en stond leuk. Ik vond hem wel apart door zijn witte kleur, al was ik eigenlijk op zoek naar een rond model. Ik kon deze niet laten liggen en besloot hem te kopen. De bril kostte 40 euro.

STUDIO F boohoo

STUDIO FIn een andere winkel (wil je weten, kijk dan even vlog 7 van de Curacao vlogs) kocht ik een mooie nieuwe tas. Ik wilde graag nog een klein handig tasje en vond dit rode tasje met een shitload aan verschillende opbergruimtes wel heel handig. Het tasje kostte 15 euro.

STUDIO F

STUDIO FOp Curaçao verkopen ze de mooie waterflessen van VOSS gewoon bij Albert Heijn. Joyce en ik namen vier kleine en één grote waterfles mee naar Nederland. Ze zijn zo mooi, dat je er instant meer water door gaat drinken, haha. De kleine flessen kosten daar ongeveer 2 euro en de grote 4 euro.

STUDIO FDeze mooie witte top van het merk Studio F zit mooi getailleerd. De stof is heel dik en voelt kwalitatief. De top was wel wat duurder dan ik gewend ben, zo’n 70 euro. Ik ben er heel blij mee. In de winter kan ik hem mooi onder een colbert dragen.

STUDIO FDeze schoenen had ik bewaard voor het juiste moment. Ik bestelde ze een tijdje geleden bij Boohoo. Ik vond de kleuren ervan zo leuk! Ze lopen relaxed en waren rond de 40 euro.

STUDIO FTenslotte de broek. Een skinny jeans zonder, waar ik even aan moest wennen, kontzakken. De bijbehorende riem met het kettinkje maakt de broek helemaal af. De broek kostte ongeveer 130 euro. Wat ik zo fijn vind aan deze broek is dat hij niet uit lubbert, wat je bij veel skinny jeans wel hebt.STUDIO F

STUDIO F

STUDIO F

Liefs, Scarlet ♥