Doritos, wie is er niet gek op. Wij eten ze in ieder geval graag. Doritos is kort geleden een samenwerking aangegaan met het It Gets Better Project. Het It Gets Better Project communiceert naar lesbiennes, homo’s biseksuelen en transgenders dat het beter wordt en doet er alles aan om een betere samenleving voor deze groep te creëren. Samen met Doritos hebben zij nu een limited edition chips gecreëerd: Regenboog chips ofwel Rainbow Doritos.  Samen willen ze hiermee de LGTB groep steunen. Iedereen die 10 euro doneert aan het It Gets Better Project krijgt een gratis zak Regenboog Doritos. Het volledige gedoneerde bedrag zal bovendien ten goede komen aan de organisatie.

Het lijkt erop dat de chips stormloopt aangezien de eerste lading zakken chips al uitverkocht is. Wil je een donatie doen en een zak regenboog Doritos ontvangen, ga dan naar deze speciale pagina van ItGetsBetter.

regenboog doritos rainbow

regenboog doritos rainbow

Wij worden er in ieder geval super enthousiast van en checken later vandaag even of we alweer een donatie kunnen doen, zodat we binnenkort de regenboog chips kunnen eten.

anigif_optimized-8092-1442513096-12

Bestel hier de regenboog Doritos