Vandaag hebben we weer een gezellig Potje shoppen voor je. We bestelden een paar weekjes geleden wat items bij Boohoo (zie ons vorige Potje shoppen voor de andere items), kochten supermooie schoenen bij de winkel Stradivarius én een paar dagen geleden kon ik een bijzonder konijnige panty bij Primark niet laten liggen. In deze blog tonen we je deze en meer items. We hebben de kleding op verschillende manieren gecombineerd: van heel ‘draagbaar’ tot ‘leuk voor de foto’. We zijn heel benieuwd wat jij van deze tikkeltje aparte kleding vindt én wat je zelf ook wel zou willen dragen. Laat het ons gerust even weten.

♥ Outfit 1: Boohoo, Stradivarius & Primark

Deze eerste outfit is van mij. Ik ben er helemaal dol op, juist omdat hij wat gewaagder en gekker is. Vorige week vrijdag was ik, zoals je hebt kunnen zien in onze weekend vlog, samen met Joyce in de Primark in Rotterdam. Toen ik een panty zag liggen met konijntjes (Stampertje) erop, moest ik deze gewoon hebben. De panty kostte geloof ik 6,95 euro en was er in twee maten. Ik besloot hem te kopen en eenmaal weer thuis keek ik hoe ik hem kon combineren met kleding die ik al had en kleding niet ik net nieuw had.

primark panty stampertje boohoo stradivarius outfit shoppenIk koos ervoor de panty te combineren met een oud kort broekje van Vero Moda, een nieuwe bloes van Boohoo, een nieuw vest van Boohoo en nieuwe schoenen van Stradivarius. Ook draag ik er een nieuwe tas bij van Boohoo.

primark panty stampertje boohoo stradivarius outfit shoppenIk vind de panty echt ontzettend leuk. Hij zit lekker, maar is wel een tikkeltje aan de ruime kant. De onderkant is dicht zwart, ik gok zo’n 40 dernier. Het bovenste stukje, van het konijn tot bovenaan, is doorschijnend, huidkleurig.

primark panty stampertje boohoo stradivarius outfit shoppen De witte bloes van boohoo zit lekker ruim en kan je aan de zijkanten vastmaken om hem korter te maken. Ik vind het gedeelte van de bloes dat met bloemenvormen opengewerkt is en hierdoor een beetje doorschijnt erg mooi. Je kunt de bloes gewoon los, in een broek of met een eenvoudig knoopje dragen. Alles kan eigenlijk wel. De bloes kostte 30 euro en kan je hier vinden in de webshop.

primark panty stampertje boohoo stradivarius outfit shoppenVoor het vest van Boohoo geldt hetzelfde. Het zit lekker ruim en heel fijn. Het vest komt tot net boven mijn knie en ik weet nu al dat ik de komende winter heel veel te vinden zal zijn in dit vest. Hij kostte 30 euro en je kunt hem hier vinden in de webshop.

Het hartvormige tasje met Chanel look a like hengsel is erg cute. Ik hou van dit type, kleine en handig mee te nemen tassen. Hij kostte 18 euro en kan je hier vinden in de webshop.

primark panty stampertje boohoo stradivarius outfit shoppen

primark panty stampertje boohoo stradivarius outfit shoppen

primark panty stampertje boohoo stradivarius outfit shoppen

primark panty stampertje boohoo stradivarius outfit shoppen

primark panty stampertje boohoo stradivarius outfit shoppen

primark panty stampertje boohoo stradivarius outfit shoppenTenslotte de schoenen. Deze kocht ik twee weekjes geleden bij Stradivarius in Frankrijk, een superleuke winkel die volgend jaar gelukkig ook naar Amsterdam komt. Meestal zitten de wat goedkopere schoenen nooit zo goed bij mij, maar in dit geval zitten ze prima. Ze zijn stoer en toch vrouwelijk. De zwart wit kleuren maken ze ook weer nét wat aparter. De schoenen kocht ik voor 39,95 euro en kan je ook online bestellen in hun Nederlandse webshop.

primark panty stampertje boohoo stradivarius outfit shoppen

primark panty stampertje boohoo stradivarius outfit shoppen

primark panty stampertje boohoo stradivarius outfit shoppen

♥ Outfit 2: Stradivarius & WE

Joyce haar outfit is deels nieuw. Haar bloesje kochten we een paar weekjes geleden bij een Kringloopwinkel en is van WE Fashion. Het was eigenlijk voor mij bedoeld, maar bij nader inzien staat het Joyce veel leuker. Ik heb het dus met liefde in haar kledingkast gehangen.

WE   stradivarius H&M outfit shoppenJoyce draagt het bloesje op een wat oudere spijkerbroek van H&M. Eronder draagt ze een paar nieuwe schoenen, die ze samen met mij in Frankrijk kocht bij Stradivarius. Ook deze schoenen zaten direct goed. De prijs was 29,95 euro en je kunt ze hier vinden in hun webshop.

WE   stradivarius H&M outfit shoppen

WE   stradivarius H&M outfit shoppen

WE   stradivarius H&M outfit shoppen

WE   stradivarius H&M outfit shoppen

WE   stradivarius H&M outfit shoppen

WE stradivarius H&M outfit shoppen

WE stradivarius H&M outfit shoppenWe zijn benieuwd naar jouw mening over onze outfits ♥

Wat vind je ervan?

Liefs, Scarlet & Joyce