Het is woensdag en dat betekent dat er weer een nieuwe video van ons te zien is op het YouTube kanaal Femme. Vandaag gaat het over de dingen waar wij niet zonder kunnen. Samen hebben we 5 punten bedacht. Sommige punten kunnen we serieus niet missen in ons dagelijkse leven, zoals bijvoorbeeld antidepressiva, en andere zouden we gewoon liever niet willen missen.ย 

Veel plezier met kijken en laat hieronder in de reacties achter waar jij niet zonder zou kunnen. Ben je nog niet geabonneerd op ons YouTube kanaal, dan zouden we het super leuk vinden als je dat hier even doet. Zo blijf je altijd op de hoogte van onze video’s die elke dinsdag en vrijdag online komen. Voor het YouTube kanaal van FEMME uploaden we om de week op woensdag een nieuwe video.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=dKjASSbIsVg” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovinโ€™ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet