Ik heb in het verleden best wat cafés en gaybars bezocht, maar Scarlet daarentegen heeft nooit echt een actief uitgaansleven gehad. Nu zijn we beiden nog steeds geen die-hard feestbeesten, maar we waren ook nog nooit samen, op de gayparade na, naar een gaybar of feest geweest. Afgelopen jaar gingen we voor het eerst naar een PANN event in Utrecht en dat was erg gezellig. Aankomende zaterdag organiseert PANN het grote PANNdora feest.

Op ons forum vragen meisjes weleens hoe ze het beste in contact kunnen komen met andere lesbische meiden. Een PANN feest is daar, mits je leeftijd dat toelaat natuurlijk, uitermate geschikt voor. Op een laagdrempelige en ook nog eens gezellige manier andere mensen ontmoeten waarvan de meeste vrouwen waarschijnlijk net als jou ook geïnteresseerd zijn in vrouwen.

Morgenavond vindt het grootste PANN feest van het jaar plaats in de binnenstad van Utrecht. Op maar liefst drie locaties kun je terecht voor een leuke avond met gezellige muziek en elke locatie heeft haar eigen muziekstijl. Voor de pop liefhebbers is er de Winkel van Sinkel, de dansers kunnen terecht bij de nieuwe hippe club BASIS en de 90’s people kunnen lekker bij club Poema uit hun bol gaan op de ouwe classics.

Het werkt als volgt: Je koopt een ticket a 14,95 voor een van de drie locaties, hier moet je voor 24.00 uur binnen zijn. Kies wel voor de club die jou het meeste aanspreekt, want na 0.30 uur mag je pas onbeperkt wisselen tussen de locaties. Op alle locaties kan je feesten tot in de late uurtjes. Voor de afterparty kan je vanaf 04:00 uur terecht bij club Poema en deze zal doorgaan tot een uur of 07:00. Genoeg tijd om leuke mensen te ontmoeten dus!

Heb je een kaartje of ben je van plan om kaartjes te kopen, have fun! Wij zijn nog aan het kijken of het in onze planning past om ook even langs te dansen, dus wie weet zien we je daar!

Liefs Scarlet & Joyce

Bron foto