We spraken er kort geleden al in onze vlogs over: Joyce en ik zouden een outfit voor elkaar uitzoeken. Vorige week gingen we een potje shoppen en kochten we wat leuke items. Ik koos een hippe, zomerse festival outfit voor Joyce en Joyce kocht een zomerse, vrouwelijke (want daar had ik om gevraagd) outfit voor mij. We hoopten beiden in de C&A te slagen, maar helaas vond alleen Joyce daar iets voor mij. Ik kocht de outfit voor Joyce bij H&M en Invito. Alle items in deze blog kan je nu dus vinden in de winkel of hun webshop. We hopen dat we je wellicht wat kunnen inspireren voor een nieuwe leuke outfit voor jezelf.

Ik start met mijn outfit. Zoals ik al zei kocht Joyce deze voor me bij C&A. Ik heb altijd het idee dat ze alleen suffe kleding hebben bij C&A, maar dat is helemaal niet zo! We vonden hier de afgelopen tijd ook al een tof broekje en een mooie playsuit. Het is echt de moeite waard om hier tijdens het shoppen soms ook even een kijkje te nemen. Ze hebben heel veel keus én het is meestal voor een hele aangename prijs (nee, deze blog is niet gesponsord door C&A). Anyway, Joyce vond deze prachtige zomerjurk voor mij en was meteen verliefd.

jurk C&A ik vrouw van jou scarlet hemkes

De jurk kostte 24,95 euro, helemaal niet duur. Hij is gemaakt van een heerlijk, zachte stretchstof en zit heel fijn. Hij komt met mijn 1,68 meter precies tot de grond. Ik heb nu een klein hakje onder de jurk, maar zou hem ook prima met blote voeten kunnen dragen. Op het lijfje heeft de jurk een subtiel rood/oranje detail, wat hem nét even wat aparter maakt.

jurk C&A ik vrouw van jou scarlet hemkesBij de jurk vond Joyce ook een hoed. De hoed kostte 9,95 euro bij C&A. Het is echt de perfecte zomerhoed. Hij is niet te zwaar en ideaal tegen de zon om mijn bleke huid tegen te beschermen. Ik vind de hoed ook echt heel mooi staan in combinatie met de jurk.

jurk C&A ik vrouw van jou scarlet hemkesSchoenen had ze helaas niet voor me geregeld. Ik heb daarom een wat ouder paar sandaaltjes aan. Deze komen volgens mij van Sacha. Mijn ketting is van het merk Luz. Die doe ik eigenlijk nooit af en draag ik dus altijd.

jurk C&A ik vrouw van jou scarlet hemkes

jurk C&A ik vrouw van jou scarlet hemkes

jurk C&A ik vrouw van jou scarlet hemkes

Outfit Scarlet
Jurk C&A: 24,90 euro
Hoed C&A: 9,95 euro
Schoenen Sacha: n.v.t.

♥ Joyce
De outfit van Joyce heb ik uitgekozen. Ik ben hiervoor vreemd genoeg eerst naar Invito gegaan. Ik kwam daar een geweldig paar schoenen tegen. Ondanks dat ik nog helemaal geen outfit had gekozen, besloot ik de schoenen te kopen. Ik vond deze zo geweldig, dat ik de outfit er graag op aanpaste.

H&M festival outfit fringe ik vrouw van jou joyce everinkDe schoenen waren in de aanbieding van 99,95 euro voor 69,95 euro. Niet goedkoop voor zomerschoenen, maar voor dit unieke paar vond ik het wel begrijpelijk. De schoenen hebben een enorme plateauzool wat Joyce direct een stuk langer maakt. Zo leuk is dat!

H&M festival outfit fringe ik vrouw van jou joyce everinkToen ik de schoenen eenmaal had gekocht ben ik bij H&M op zoek gegaan naar kleding in dezelfde mintgroene kleur. Ik vind een high waisted shortjes, iets wat Joyce normaal nooit draagt, maar nu eigenlijk best heel leuk vond. Ze was blij verrast dat high waisted haar ook leuk kon staan.

H&M festival outfit fringe ik vrouw van jou joyce everinkBij Invito nam ik trouwens ook nog een setje metallic tatoeages mee. Ik kon die mintgroene tatoeages natuurlijk niet laten liggen! Een velletje met ongeveer 10 kleine tatoeages (zilver en mintgroen) kostte 4,95 euro.

H&M festival outfit fringe ik vrouw van jou joyce everink invito

H&M festival outfit fringe ik vrouw van jou joyce everink invitoBij het broekje kocht ik een lang crèmekleurig crochet vest met fringe onderaan. Dat maakt de outfit toch weer nét wat completer en aparter. Het vest kostte 24,95 euro. Tenslotte kocht ik een eenvoudige zwarte crop top met fringe. De crop top kostte 9,95 euro.

H&M festival outfit fringe ik vrouw van jou joyce everink invito

H&M festival outfit fringe ik vrouw van jou joyce everink invito

H&M festival outfit fringe ik vrouw van jou joyce everink invito

Outfit Joyce
Schoenen Invito: 69,95 euro
Crochet vest H&M: 24,95 euro
High waisted shorts H&M: 19,95 euro
Crop top H&M: 9,95 euro

Liefs, Scarlet ♥