De avond voordat we naar Curaçao vertrokken hebben we beiden onze koffers helemaal volgestouwd  met zomerse kleding, waaronder een aantal mooie playsuits. Een playsuit is eigenlijk hetzelfde als een jumpsuit, maar dan kort. Playsuits zitten heel lekker, zijn superhandig, want het is een broekje en topje in één, waardoor je niet meer ‘s morgens na hoeft te denken over de juiste combinaties. Het enige nadeel aan een playsuit is dat het niet zo handig is als je naar het toilet moet, dan zit je namelijk in je BH half ontbloot op het toilet.

Joyce en ik hadden beiden twee playsuits bij ons. In deze blog laat ik je onze playsuits zien die we hebben gefotografeerd op bijzondere plekjes op Curaçao. Ik vertel we waar we ze hebben gekocht en waar we ze hebben gefotografeerd.

♥ Playsuits & flowers
De eerste playsuit is van Joyce. Ze kocht deze kort voordat we naar Curaçao vertrokken bij C&A. Ik vond hem zelf ook heel erg leuk, maar de zachte roze tinten staan mij helaas niet zo goed. Het haalt de kleur van mijn pukkels omhoog, zullen we maar zeggen 😉 Joyce daarentegen, staat deze kleur heel mooi.

jumpsuits zomer outfits curacaoDe playsuit is van dun, zacht katoen, wat natuurlijk ideaal is in het warme Curaçao. Hij valt lekker losjes langs je lichaam en heeft spaghettibandjes bij de top. De foto’s hebben we trouwens genomen bij de Caracasbaai waar een klein surfstrandje zit. Hier stapten we ook op de boot om te gaan wakeboarden. Het is zo’n tof plekje met al die kleurtjes, surfplanken en uitkijk over het water. Precies zoals je het soms in films ziet.

jumpsuits zomer outfits curacaoJoyce combineert haar playsuit met een mooie bloemenkrans voor in je haar die we kochten bij H&M. Deze is deels van ijzerdraad gemaakt en eenvoudig verstelbaar. De bloemenkrans past perfect bij deze lieve playsuit, het maakt het geheel extra romantisch. De krans kostte trouwens 9,95 euro en is nu nog verkrijgbaar.

jumpsuits zomer outfits curacaoHet is een hele simpele playsuit, die heel fijn zit en perfect geschikt is voor op vakantie naar een warm land. De playsuit heeft knoopjes aan de voorkant en een mooie, geborduurde rug. Het rug gedeelte is niet zichtbaar op onze foto’s, daarom heb ik het onderstaand apart toegevoegd.

playsuit C&A

De playsuit is te koop in de winkel en webshop van C&A en ook te bestellen via Wehkamp. Hij is niet zo duur, maar 19,90 euro. Joyce was er in ieder geval heel blij mee.

jumpsuits zomer outfits curacao


♥ Kraagjes aan boord

De tweede playsuit is er eentje van mij. Ik kocht deze een tijd geleden bij Primark. Ik vond hem een beetje chique en ook vrouwelijk. Het witte kraagje vond ik heel stijlvol bij deze playsuit. Volgens mij kostte de playsuit 15 euro.

jumpsuits zomer outfits curacaoHet is op deze foto’s helaas niet te zien, maar wat deze playsuit extra leuk maakt is de open rug. Dat is niet alleen lekker luchtig, maar het staat ook best een beetje sexy. De bovenkant van de playsuit heeft een wat doorzichtige stof, de onderkant, het broekje, is van een wat dikkere stof gemaakt en heeft mooie plooitjes.

jumpsuits zomer outfits curacao

De mouwtjes hebben een beetje ‘pof’. Bij de playsuit draag ik, net als Joyce, een bloemenkrans in mijn haar. Deze zit vast door middel van elastiek. Ook deze krans hebben we gekocht bij H&M. Hij kostte daar 4,95 euro.

jumpsuits zomer outfits curacaoDe zonnebril heeft een leuk gouden boogje tussen de twee glazen. Deze kocht ik kort voordat we vertrokken nog bij Sacha. De bril kostte 9,95 euro en zit heel fijn. Deze foto’s zijn gemaakt bij het mooie Laguna Beach.

jumpsuits zomer outfits curacao

♥ Classy & gold
De derde playsuit heeft Joyce van mij voor haar verjaardag gekregen. Ze had deze al eerder gezien en was er helemaal verliefd op, maar omdat hij een beetje duur was had ze hem toch niet gekocht. De playsuit heb ik later voor haar gekocht bij Zara.

jumpsuits zomer outfits curacaoDeze playsuit is wat dikker van stof dan de voorgaande twee en zit daardoor iets warmer. Hij is perfect om te dragen in de avond op Curaçao bij een feestje of een luxe etentje. De voorkant van de playsuit heeft een mooi gouden detail als een soort riem en de achterkant is open.

jumpsuits zomer outfits curacaoDe playsuit is nu nog verkrijgbaar bij Zara en kost 49,95 euro. Een zelfde soort playsuit, maar zonder gouden detail is ook verkrijgbaar bij Mango, ook in wit. De foto’s zijn gemaakt bij Papagayo Beach.

♥ Simple dots
Als laatste draag ik een wat oudere playsuit van H&M. Een simpel dingetje wat lekker losjes van. Het heeft een rits aan de zijkant en kleine witte stipjes over de gehele zwarte stof. Het is helaas geen katoen, waardoor het wat sneller warm aanvoelt of gaat plakken. De playsuit kostte rond de 15 euro.

jumpsuits zomer outfits curacaoWe maakten deze laatste foto bij een kerk bij Westpunt, waar je ook prachtig uitzicht hebt over het water en waar allerlei kleine bootjes in de zee liggen.

playsuit

Omdat deze playsuit niet meer te koop is, ben ik op zoek gegaan naar twee, een beetje, vergelijkbare. Deze vond ik bij Mango. De prijs van deze playsuits ligt tussen de 40 en 50 euro. Ik vind zelf de rechtse het meest mooi door de opengewerkte rug.

jumpsuits zomer outfits curacaoDit waren onze playsuits en mooie Curaçao plekjes. Ik ben benieuwd of jijzelf ook een playsuit hebt of dat je van plan bent om er eentje te kopen voor de zomer of een voor een reisje naar het buitenland. Wij vonden het in ieder geval heel handig op vakantie.

Liefs, Scarlet ♥