[Advertorial] Dat Scarlet en ik dol zijn op chocolade is een feit. Wanneer wij boodschappen doen is het voor ons onmogelijk om de winkel te verlaten zonder iets lekkers. Je kent dat verleidelijke schap met verschillende soorten snoep en chocolade aan de kassa vast wel. Wanneer alles op de band ligt, volgt er bij ons 9 van de 10 keer nog een klein reepje Milka Oreo. Niet heel slim, want in verhouding is hij wel iets duurder dan de gewone size reep en met de nieuwe Milka XXL reep kunnen we misschien voortaan maar gewoon beter een goede voorraad aanschaffen. Je kan maar nooit genoeg chocolade hebben, toch?

Voor de grote chocolade liefhebbers zijn er tegenwoordig namelijk de XXL repen. Wij kregen ze en ik kan je vertellen: Ze zijn echt HUGE! Als groot oreo fan waren we dan ook blij verrast met deze supersized variant. Naast oreo zijn er nog 2 andere XXL repen verkrijgbaar, namelijk de biscuit en hazelnoot.

Milka XXLOreo blijft toch zeker onze favoriet, maar ook chocolade met hazelnoot vind ik heerlijk. Doordat de reep zo groot is zitten er van die lekkere hele hazelnoten in. Scarlet geeft daarentegen chocolade met biscuit een goede tweede plek.

Milka XXLJe vindt de repen onder andere bij Albert Heijn voor 2,79 euro per stuk. Dat vind ik prima te doen voor een reep van dit reuze formaat. Het zijn wel geen hele nieuwe smaken, maar toch verschillen deze repen wel degelijk van hun kleinere broertjes en zusjes. In de XXL Oreo zit bijvoorbeeld een hele laag Oreo koek, in tegenstelling tot de ministukjes in de kleinere variant.

Milka XXL

Ik kan er nog heel veel meer over gaan schrijven, maar eigenlijk moet je het maar gewoon gaan proeven, dan snap je mijn enthousiasme direct. Dit is extra extra large genieten!

Wat is jouw favoriete Milka variant?


Waarom wij Advertorials plaatsen.