Dag 7! We hopen dat jullie het nog leuk vinden om onze vakantie dagen te volgen, wij vonden het in ieder geval leuk om jullie mee te nemen naar het mooie Curaçao. Vandaag is het koningsdag en dat vieren ze uiteraard ook in Curaçao. De straten in Willemstad kleurden oranje van alle vlaggetjes, versieringen en opgebouwde stands. Het was ontzettend heet en druk die dag en net even buiten Willemstad konden we gelukkig nog een parkeerplekje vinden.

Er was van alles te doen en alle mensen waren in een opperbest humeur. Geen nare dingen of vechtpartijen zoals we dat Nederland nog wel eens zien, maar gewoon een leuk feest met zijn allen. Op het plein stond een dj te draaien en weer een stukje verderop keken we bij een toffe B-Boys battle.

Toen we net even wilden uitrusten op het terras met een lekker drankje, werden we ten dans gevraagd door een of andere salsa leraar.. ach, why not! ‘s Avonds gaan we lekker een hapje eten bij het restaurant “de kleine wereld”, wat een ontzettend leuk, knus en gezellig restaurantje is aan het water. Zeker een aanrader, mocht je een keer in Curaçao zijn.

[videos file=”https://youtu.be/smHINYxHK-Q” width=”100%” height=”350″][/videos]

Bedankt voor het kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal en tot morgen!

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥