Het is (bijna) weekend! We hebben weer een nieuwe, spannende weekend vlog voor je. In deze nieuwste vlog gaan we naar de gevangenis en wil Joyce per se knuffelen. In de gevangenis hebben we een hele bijzondere ervaring en we proberen te ontsnappen. Na onze ontsnapping laten we je graag nog even de cellen, doucheruimtes én isoleercellen zien van de Noordersingel gevangenis in Rotterdam. Een bizarre ervaring! Verder wil Joyce dit weekend per se geknuffeld worden en wil Scarlet per se dat Joyce iets past in een winkel…. Dit en meer zie je in onze weekend vlog numero 35!

Veel plezier met kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=kKHR42OyzhU” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet