Het is dinsdag en dat betekent een nieuwe video van ons. In deze nieuwste video laten we zien hoe vloggen soms echt gaat. Wat je allemaal in een vlog ziet is natuurlijk wel een montage van veel meer beeldmateriaal. Soms lijken vlogs helemaal leuk en perfect, wat maakt dat je je misschien weleens irriteert aan hoe leuk het leven van bepaalde vloggers is. Maar net als met televisie, wordt ook in een vlog maar een deel van de realiteit laten zien en worden alle mislukte opnames eruit geknipt.

Wij proberen in onze vlogs zoveel mogelijk de realiteit te laten zien, maar ook wij vinden het soms lastig om onszelf in alle kwetsbaarheid te laten zien. Dit is iets wat we wel steeds meer willen doen, omdat we het belangrijk vinden om zo’n eerlijk mogelijk beeld te laten zien. Sommige dingen zijn daarentegen soms ook gewoon wat te privรฉ, iets wat we (nog) niet willen delen. In onze nieuwste video laten we in ieder geval zien op welke manieren vloggen soms echt gaat. We hopen dat je dit leuk vindt!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=FgxK-8hLiM4″ width=”100%” height=”350″][/videos]

Volg ons via YouTube, Bloglovinโ€™ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet