Vandaag op dag 3 worden we weer lekker vroeg wakker. Door 6 uur tijdsverschil met Nederland, moet mijn lichaam nog steeds even wennen en in het ritme komen. Om 5 uur wakker worden is dan ook niet heel gek. Heel erg vind ik het niet, want wakker worden op Curaçao is absoluut geen straf, hoe vroeg ook. Het is heerlijk om het balkon op te lopen, de warme lucht te voelen en de zee te zien. Vandaag gaan we een auto huren zodat we wat dingen kunnen gaan ondernemen, Scarlet de wegpiraat kan spelen, en we naar ons favoriete en wat mij betreft mooiste strand kunnen gaan.

Een auto huren is op Curaçao zeker een must, want zonder auto kom je namelijk nergens. Busdiensten om de zoveel minuten zoals we in Nederland kennen hebben ze hier niet en een taxi is vrij prijzig en niet heel handig. De wegen zijn in Curaçao ook niet heel erg geweldig en daarom huren we meestal een auto met wat formaat. Scarlet kan net boven het stuur van de Toyota Rav4 uitkijken, maar het rijdt wel prettig.

We gaan vandaag lekker een stukje rondrijden en nemen een kijkje bij de grote knip. Onze favoriet en één van de prachtigste stranden met adembenemend blauw water. Een strand met mooie herinneringen voor ons. Je hebt er geen ligbedden of horecagelegenheden, maar dat maakt het juist nog mooier.

Bekijk de vlog voor de mooie beelden en vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=mm349viQAiE” width=”100%” height=”350″][/videos]

Bedankt voor het kijken en tot morgen

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥