Vandaag hebben we weer een nieuwe video! Deze keer hebben we zelf een challenge bedacht. We hadden een tijdje geleden afgesproken om samen met Kelly van de blog KellyCaresse.nl een leuke video te maken. Omdat zij ook regelmatig video’s maakt samen met haar partner Yannick, kwamen we op het idee van de Best Couple Challenge. Allemaal moeten we vragen beantwoorden over elkaars partner en als we een vraag fout hebben, kunnen we enkel de punt nog binnenslepen door een gekke challenge te doen. We hebben dus een potje vragen en een potje challenges. Omdat we zoveel beeldmateriaal hadden, hebben we het voor het kijkplezier de goed beantwoordde vragen er maar uitgeknipt. Wat overblijft zijn de foute antwoorden en de gekke challenges. We hopen dan je de video leuk vindt!

Nog goed om even te vermelden: Het geluid van onze microfoon stond wat te hard, waardoor het geluid hier en daar te HARD en schel is opgenomen, sorry daarvoor! Nog meer kijken? Vandaag staat er ook een video online met ons en een andere challenge op Kelly haar YouTube kanaal.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=EtA7SGeRa6M” width=”100%” height=”350″][/videos]

Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden β™₯

Liefs, Joyce & Scarlet