Vanaf 14 februari draait de film Fifty Shades of Grey in de bioscoop. Een film waar veel mensen lang op gewacht hebben omdat ze dol zijn het de bestsellers van E.L. James. De trailer staat inmiddels zo’n drie maandjes online en er is nu ook al een tweede trailer. Fifty Shades of Grey gaat over de relatie tussen de 27-jarige miljardair Christian Grey en studente Anastasia Steele. Christian blijkt echter een controlerende man met bepaalde seksuele wensen waar Anastasia geen enkele ervaring mee heeft. In de film spelen onder andere Jamie Dornan, Dakota Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes en Rita Ora.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=SfZWFDs0LxA” width=”100%” height=”350″][/videos]

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de boeken niet heb gelezen. Ik heb de originele trailer inmiddels wel bekeken en kan wel zeggen dat ik er best enthousiast van werd. Het lijkt me een super sexy en tegelijkertijd romantische en spannende film. Ik wil deze film graag samen met Joyce gaan kijken als hij rond Valentijnsdag uitkomt. Maar waarom ik deze korte blog schrijf is omdat ik gisteren een leuke variatie tegenkwam op de trailer van Fifty Shades of Grey, namelijk: Fifty Shades of Gay.

Een eenvoudige, maar leuke parodie op de originele trailer. En omdat ik beide trailers iets leuks vind hebben om naar te kijken, deel ik ze graag op onze blog. I hope you enjoy ♥

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=IbQmabJnJjw” width=”100%” height=”350″][/videos]


Wat vind jij van Fifty Shades of Grey/Gay?