Vandaag plaatsen we alweer de laatste video van onze vakantie naar Frankrijk. In deze laatste video zie je hoe we afscheid nemen van ons mooie kasteel en hoe onze autoreis terug naar Nederland verloopt. We hebben het enorm naar ons zin gehad in Frankrijk en willen zeker nog een keer teruggaan, wellicht dan nog wat zuidelijker. De autoreis viel ons eigenlijk ook best mee en zeker Sjors, onze hond, heeft het geweldig gedaan in de auto! We vonden het tenslotte erg leuk om deze hele vakantie te vloggen. Zo hebben we niet alleen leuke video’s kunnen maken, maar ook een mooi iets voor onszelf om nog eens op terug te kijken. We hopen dat jij het ook leuk hebt gevonden dat we je meenamen naar Frankrijk en terug. Heel erg bedankt in ieder geval voor het kijken, voor de leuke reacties en meer. Aankomende dinsdag vind je weer een heel ander soort video van ons online op het YouTube kanaal van ik Vrouw van Jou.

Vlog vakantie Frankrijk – Au Revoir!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=Tx620k7iM-c” width=”650″ height=”350″][/videos]

Merci et Au Revoir,
Joyce & Scarlet