En daar zijn we weer! Tijd voor vlog 6 van onze leuke Franse vakantie. In de vorige vlog zagen we alleen maar Foie Gras in het dorp, vandaag gaan we naar de wat meer bewoonde wereld. We verlaten het rustige platteland en gaan een dagje shoppen in de hoofdstad van de Dordogne, Perigenaux genaamd.  In de ochtend leek het een treurige dag te worden, maar gelukkig kwam het zonnetje in de middag weer tevoorschijn en hadden we een heerlijke dag. Het was een leuke stad met vele leuke winkeltjes en oude steegjes, maar ook genoeg grote namen, zoals bijvoorbeeld een Sephora!

Sephora hebben we helaas niet meer in Nederland, dus we moesten even naar binnen om te neuzen en de Urban Decay pallets te bekijken. Ook is dit onze aller aller aller laatste nacht in het prachtige kasteel 🙁 Morgenochtend moeten we onze spullen weer in de auto gaan laden en weer op avontuur gaan richting huis. Natuurlijk hebben we dit ook gefilmd en maken we ook dan weer een tussenstop bij een ander hotel. Morgenochtend vind je hier alweer de laatste video van onze Road Trip naar Frankrijk!

Bekijk vandaag hieronder eerst hoe onze dag in de hoofdstad was en vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal!

[videos file=”http://youtu.be/fEHc2hV_E_Y” width=”650″ height=”350″][/videos]

Bedankt voor het kijken en tot morgen!

Liefs, Joyce & Scarlet