In onze vlog van gisteren kon je zien hoe we maandagmiddag aankwamen op onze plaats van bestemming: Chateau Mavaleix. Een mooi groot kasteel, waar op ons na, verder bijna niemand was. We hadden een appartement in het kasteel gehuurd, maar dat was dus wel een beetje eng als het eenmaal donker was. Zo eng, dat we niet meer naar buiten durfden om Sjors uit te laten, oepsie. In deze nieuwste vlog, numero troi, gaat er ook iets niet helemaal goed. Sjors zorgt er namen in bijna 1 hap voor dat  we niet meer zo geliefd zijn bij de eigenaren van het kasteel en…. de kippen. We maken hierdoor dus een beetje een slechte start. Gelukkig zijn er ook leuke dingen die we ontdekken, zoals de trampoline, het zwembad en de supermarkt. Wil je morgen als eerste de nieuwste vlog bekijken? abonneer je dan even op ons gezellige YouTube kanaal ♥

Leuk dat je weer hebt gekeken en tot morgen!

Liefs,
Joyce & Scarlet