Het is bijna WEEKEND!! En daarom hebben we vandaag weer een gezellige ‘weekendje mee met ons 2 vlog’ voor je. In deze vlog nemen we je mee tijdens ons afgelopen weekend. We hebben de camera al op vrijdagavond aangezet omdat Joyce mij dan verrast op mijn werk in Leiden. Ook Sjors heeft ze meegenomen, maar die mag helemaal niet bij de instantie waar ik werk naar binnen (verboden voor honden!) en dus moeten we hem naar binnen smokkelen. Zaterdag krijgen we bezoek van mijn moeder en haar vriend, wat zoals je wel zult begrijpen, vooraf het nodige opruim -en schoonmaakwerk vereist. Zondag probeert Joyce over water te lopen en besluit ik via de kinderglijbaan van de V&D een etage lager te gaan. Kortom: Het was weer een gezellig weekend.

Wil je weten hoe het er in het eggie aan toen ging, bekijk dan onze nieuwste vlog ♥ Vergeet je daarnaast ook niet op ons YouTube kanaal te abonneren, dat vinden we leuk & dan vrouwen wij van jou!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=vhNdP-0oz-I” width=”650″ height=”350″][/videos]

Tot volgende week ♥