Nadat we gisteren een serieuze blog plaatsten rondom onze kinderwens, komen we vandaag weer met iets gezelligs: Een nieuwe vlog! We waren een paar daagjes geleden  in Eindhoven waar we de middag door hebben gebracht. We zijn daar ook naar de Kinki Kappers geweest. De dag erop moesten we voor een fotoshoot naar Wassenaar. Deze keer geen ‘weekendje mee’ vlog, maar gewoon een ‘gezellig tussendoor’ vlog. Het was niet heel zonnig weer, maar wel nét goed genoeg om ook lekker de duinen in en het strand op te gaan. Twee fijne dagjes hebben we gehad! In deze nieuwste vlog nemen we je weer mee tijdens deze twee dagen. 

Binnenkort plaatsen we ook weer een nieuwe video sketch! Mocht je voor onze sketches nog leuke ideetjes hebben, laat het gerust even weten in de comments. Als eerste op de hoogte van onze nieuwste video’s? Abonneer je dan even op ons YouTube kanaal.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=rgMEZeh_A_s” width=”650″ height=”350″][/videos]

Leuk dat je weer hebt gekeken!

Liefs,
Joyce & Scarlet