Goeiemorgen, het is weekend en daarom hebben we weer een gezellige weekend video voor je. Afgelopen weekend hebben we de videocamera weer dichtbij ons gedragen om dat wat we meemaakten vast te leggen voor ‘ik Vrouw van Jou’. We zijn zaterdag een dagje naar de familie van Joyce geweest in Almelo. Toen hebben we ook direct maar een bezoekje gebracht aan de recent geopende Primark in Enschede. Als je wilt weten wat we hier gekocht hebben, kijk dan onze vorige video over Primark Enschede. ‘s Avonds hadden we een tuinfeestje wat tot laat in de uurtjes duurde. We kwamen dus flink vermoeid ‘s nachts weer thuis. Dit maakte dat we zondag niet zoveel hebben gedaan en gefilmd.

Wil je zien hoe ons weekend er in het echie uitzag? Bekijk dan onderstaande nieuwste vlog. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s en vlogs, abonneer je dan ook even op ons YouTube kanaal, daar vind je onze video’s als eerste.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=c_558hTw30M” width=”650″ height=”350″][/videos]

Leuk weer dat je hebt gekeken naar onze video. We vinden het erg leuk om dit soort video’s te maken én monteren. Laat je nog even weten wat je van onze vlog vond? Daar zijn we benieuwd naar!

Liefs,
Scarlet & Joyce