Vandaag plaatsen we onze eerste vlog op het YouTube kanaal van ik Vrouw van Jou. Daar zijn we best trots op! We willen de komende tijd regelmatig ‘weekendje mee vlogs’ gaan maken en we hopen natuurlijk dat jullie dat leuk vinden. In deze eerste vlog nemen we jullie mee vanaf vrijdagochtend tot zondagavond, een lang weekend dus. Zelf vonden we het heel leuk om een weekendje te vloggen! We hebben heel wat lol gemaakt met elkaar en met de camera, maar dat zal je allemaal wel zien als je naar onze video kijkt. We horen natuurlijk graag wat je ervan vindt en of je ideetjes hebt voor nieuwe vlogs en video’s.Β 

We zullen de camera niet alleen in de weekenden meenemen, maar ook als we doordeweeks andere leuke of minder leuke dingen hebben die wat ons betreft ‘vlogwaardig’ zijn. Laat ons gerust ook even weten of je de vlog te lang of te kort vindt. Zelf waren we een beetje bang dat hij iets te lang was namelijk. Kijk vooral tot het einde van de video, want hoe verder je kijkt, hoe meer lol we maken!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=mK7lHgtePaE” width=”600″ height=”350″][/videos]

Bedankt voor het kijken en tot het volgende weekendje mee β™₯