Hi! Het is BIJNA WEEKEND en dat betekent dat we vandaag weer een nieuwe vlog voor je hebben. Onze tweede ‘Weekendje mee met ons twee’ is daarmee een feit. We zijn dit weekend ook een dagje naar Zeeland geweest.  Het weer liet een beetje te wensen over, maar we hebben ons ondanks dat prima vermaakt.Voortaan zullen we regelmatig op vrijdag onze vlogs plaatsen van het afgelopen weekend. Zo krijg je door onze vlogs misschien zelf ideetjes om te gaan doen het weekend of krijg je extra zin in het weekend. Either way, we hopen dat je onze vlog weer leuk vindt! Vergeet je niet even te abonneren op ons YouTube kanaal om automatisch op de hoogte te blijven van onze nieuwste video’s.

 [videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=I_aCCqp5AB4″ width=”650″ height=”350″][/videos]

Laat gerust even weten wat je van onze nieuwste vlog vindt, dat vinden wij leuk. Wie weet heb je leuke ideetjes of tips voor nieuwe vlogs en video’s. In ieder geval leuk dat je hebt gekeken, fijn weekend en tot volgende week! ♥