Een kaartje ontvangen of versturen voor Valentijn is erg leuk. Je verrast er iemand mee of je wordt blij verrast. Om heel eerlijk te zijn heb ik denk ik voor Joyce nooit een Valentijnskaart ontvangen. Ik hoopte er stiekem altijd wel op, maar het mocht nooit zo zijn. Soms hoorde je van meiden dat ze meerdere Valentijnskaarten hadden ontvangen. Ik kon daar best jaloers op zijn en voelde me dan ook wel minderwaardig. Was ik zo stom of lelijk dat ik niet leuk genoeg was voor een kaart? Nee, dat was het niet. Ik stond in die tijd gewoon helemaal niet open voor de liefde. Hierover binnenkort meer in een andere blog.

Tegenwoordig mag ik graag een grappig of lief kaartje versturen. Niet speciaal op Valentijnsdag, maar gewoon zomaar, spontaan. Dat vind ik persoonlijk nog leuker dan specifiek op Valentijnsdag. Joyce en ik hebben inmiddels ook een kaartenrek voor een leuke kaarten die we tegenkomen, zelf kopen of ontvangen. Valentijnsdag is aankomende zondag en daarom leek het me leuk om een flink aan grappige, originele en foute Valentijnskaarten te verzamelen. Deze kaarten hoef je niet per se op Valentijnsdag te sturen, je kan ze op ieder moment sturen aan iemand van wie je houdt. Onder iedere kaart staat een linkje naar waar je deze kunt bestellen. Mocht je hem echt nog voor Valentijn willen hebben, dan kan je ‘m natuurlijk ook leuk namaken. Anyway, enjoy the laugh!

originele ValentijnskaartenVia Etsy

originele en foute ValentijnskaartenVia Etsy

originele ValentijnskaartenVia Etsy

originele en foute ValentijnskaartenVia Etsy

originele ValentijnskaartenVia Etsyhttps://www.etsy.com/nl/listing/218993047/funny-valentines-day-card-i-cant-believe?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=valentines%20day&ref=sr_gallery_23Via Etsy

originele en foute ValentijnskaartenVia Etsy

originele en foute ValentijnskaartenVia Etsy

originele ValentijnskaartenVia Etsy

xVia Etsy

originele ValentijnskaartenVia Etsy

originele en foute ValentijnskaartenVia Etsy

https://www.etsy.com/nl/listing/263073106/funny-valentines-day-card-annoy-the-sh-t?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=valentines%20day&ref=sr_gallery_6Via Etsy

https://www.etsy.com/nl/listing/178962935/will-you-be-my-little-spoon-card-love?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=valentines%20day&ref=sr_gallery_36Via Etsy

originele en foute ValentijnskaartenVia Etsy

Heb jij weleens een Valentijnskaart ontvangen?