Ik zou willen dat het niet zo was, maar het is toch echt waar. The end is near, vlog nummer 8, de afsluitvideo van onze geweldige vakantie in Curaçao. Vandaag is het tijd om onze koffers in te pakken en nog even te genieten van de laatste uren op dit geweldige eiland. Op tijd opstaan dus en nog snel iets doen waarmee we onze vakantie graag willen afsluiten.

We willen heel graag samen nog even langs de grote knip en gezien dit ongeveer een uur rijden is, moeten we vroeg weg. We moeten onze huurauto vandaag namelijk om 10:00 inleveren. Met enige stress racen we vroeg in de ochtend richting westpunt om daar vervolgens te genieten van het prachtige verlaten strand. Er is nog helemaal niemand en heel even hebben we de grote knip helemaal voor ons alleen. Voor ons en de allerleukste hond van Curaçao.

Dan is het tijd om afscheid te nemen en met een flinke vaart terug te rijden om de auto in te leveren. Om half 5 worden we opgehaald bij het hotel en vertrekken we richting het vliegveld. Het wachten duurt hier ontzettend lang en wanneer we straks eenmaal vliegen, moeten we ook nog een tussenlanding op Bonaire maken.

Na een vlucht van ruim 10 uur kwamen we weer veilig aan in ons koude kikkerlandje. Brrrr…. dat scheelt zo’n 20 graden! We moeten behoorlijk wennen, maar het blije gezicht van Sjors en Poes maakt een hoop goed!

[videos file=”https://youtu.be/uIFB1sHYl3Y” width=”100%” height=”350″][/videos]

We willen jullie heel erg bedanken voor het kijken naar deze vlog reeks! Wij vonden het heel erg leuk om dit voor jullie te filmen en hopelijk vonden jullie het net zo leuk om te kijken. Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van onze dinsdag en vrijdag video’s.

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

 Liefs, Joyce & Scarlet ♥