Hi! Bijna weekend! Tijd voor onze nieuwste weekendvlog. In deze vlog ga ik schilderen met de jongens, Scarlet wil graag op een clown lijken ofzo, we ontvangen een heel luxe pakketje en we zijn druk bezig met een nieuw blog design.. wat je inmiddels al deels kan bewonderen hier. Het moet her en der nog wat bijgeschaafd. Ook gaat er een flinke bezem door mijn kledingkast en Scarlet heeft ook zo haar ideeën over haar kledingkast. Nou ja, dat en meer zie je in de vlog. Scarlet heeft hem dit keer extra strak gemonteerd, we zijn benieuwd of dat je opvalt en hoe je dat vindt. Laat het gerust even weten.

Voor nu een heel fijn weekend! Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je dat nog niet gedaan hebt. Mocht je het leuk zien om dagelijks foto’s van ons leventje te zien, kom ons dan gezellig volgen via Instagram. Heb je b.t.w. onze weekvlog van deze week al gezien? Je vindt hem hier: afwerkplek.

Liefs, JOIS & SCRLT ♥