Je hebt zeer waarschijnlijk, net als ons, alle afleveringen van de hitserie 13 Reasons Why inmiddels wel gezien. Zo niet, dan kan ik je aanraden dat zeker te doen! Het is een bijzondere en waardevolle serie die ons allemaal, hopelijk, even laat stilstaan bij het effect van pesten en alle gevoelens die het met zich meebrengt. Naast dat het natuurlijk een serieus verhaal is, is het ook niet heel vervelend om naar de hoofdrolspeelster te kijken. De mooie Katherine Langford kan blijkbaar niet alleen goed acteren, achter de piano kan ze er ook wat van. Recent werd haar YouTube kanaal ontdekt waar ze met haar prachtige stem en piano skills nummers zingt voor jawel, een vrouw! Niet één, maar zelfs twee. Is de hoofdrolspeelster van 13 reasons why lesbisch?

De nummers die 4 jaar geleden op het kanaal zijn geplaatst hebben inmiddels al heel wat bekijks gehad. Het schattige nummer “I’ve got a crush on Zoe Bosch” is een liefdes verklaring aan Zoe. Geen idee wie Zoe Bosch is, maar she’s a lucky girl! Check tenslotte trouwens ook zeker even onze blog met 13 redenen waarom het leven het wél waard is

Het andere nummer “3 words” dat is geschreven voor een meisje genaamd Eden, klinkt ook wel verdacht liefelijk….

Zelf laat ze zich nog niet echt uit over haar seksuele geaardheid, maar ach, dat maakt eigenlijk ook niks uit toch? De nummers die ze schreef zijn in ieder geval erg schattig!