In haar nieuwste reclame toont het Amerikaanse kledingmerk GAP een lesbisch koppel. De reclame heet “Mama Said” en gaat over hoe bijzonder en waardevol het moederschap is. GAP brengt daarvoor, uiteraard in GAP kleding, meerdere moeders in beeld, waaronder ook fotografe Cass Bird en haar vrouw (kunstenares) Ali Bird die samen moeder zijn van Leo en Mae. De bekende actrice Liv Tyler werkte mee aan de regie van de commercial. Zij is daarnaast ook met haar kinderen Sailor en Lula te zien in de commercial. Bovendien zingt ze het nummer “Let your Love flow” dat hierin gebruikt wordt.

Mama Said steunt de organisatie “Every Mother Counts“. Deze organisatie draagt bij aan het veiliger maken van en overal mogelijk maken van het moederschap. Hieronder vind je de commercial. Ik vind vooral de tweede video waarin je meer ‘achter de schermen’ beelden ziet erg mooi. Kijk die dus zéker ook even… ♥

“I love every aspect of ‘Mama Said,’ it’s exciting to be doing this as a family with Gap and Every Mother Counts to support mothers who don’t have access and need the help,”
aldus Ali Bird.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=v8jVSFVKPIM” width=”100%” height=”350″][/videos]

“I often think of the things my grandmother and my mother have been telling me my whole life. Remembering what your ‘mama said’ as a child and growing up is very important. I often try to think of things that I can say to my children in a way that they can hear me the same way I heard my mom,” aldus LivTyler.