Al eerder schreven we een blog met daarin een top 10 met lesbische liedjes. Eén daarvan was het nummer Girls like Girls van Hayley Kiyoko. Deze maand heeft Hayley een nieuwe single met fijne videoclip uitgebracht. Een hele fijne videoclip kunnen we wel zeggen, want hij zit vol romantische en sexy lesbische scènes. Het nummer heet “sleepover”, dus je begrijp al wel een beetje waar het over gaat en wat voor beelden je kunt verwachten… van een lesbische sleepover! De clip is echt een viering van de lesbische liefde.

Lesbische Sleepover - Hayley Kiyoko

Andere video’s van Hayley waarin de lesbische liefde centraal stond zijn  “Cliff’s Edge” en “Gravel to Tempo“. Allen zijn zeker de moeiten waard om eens te kijken als je behoefte hebt aan een portie lesbische romantiek en passie. De nieuwste videoclip “Sleepover” is hierin denk ik wel de meest sensuele. Anyway, genoeg getypt en gelezen… geniet ervan 😉

Foto’s: Screenshots YouTube