Levi’s steunt al jaren de LGBT-rechten en lanceert dit jaar wereldwijd een Levi’s Pride collectie. Voor deze collectie heeft het merk de handen ineen geslagen met de Harvey Milk Foundation. Harvey Milk vocht in de jaren ’70 voor gelijke rechten voor homo’s. De collectie is precies op tijd voor de EuroPride in Amsterdam en vanaf nu verkrijgbaar in de Levi’s Kalverstraat 167-169 en Leidsestraat 8-10 store en deels online via levi.com.

Ter gelegenheid van de lancering van de Levi’s Pride collectie, zijn er limited edition Harvey Milk patches beschikbaar, waarmee Levi’s items gecustomized kunnen worden door de Levi’s tailor experts in de Levi’s Tailorshop in de Kalverstraat of bij de Levi’s Tailor shop bakfiets die van 1 tot en met 4 augustus tussen 14.00 – 18.00 uur te bezoeken is in het Hoxton hotel in Amsterdam. Breng je oude of nieuwe Levi’s items mee om te laten customizen. De opbrengst van deze patches zal gedoneerd worden aan het goede doel aidsmonument, dat op 1 december wordt onthuld tegenover het Levi’s hoofdkantoor in Amsterdam

levi's Pride collectie

levi's Pride collectie

levi's Pride collectie

levi's Pride collectie

levi's Pride collectie

levi's Pride collectie