De film draaide al tijdens diverse roze filmdagen en is nu ook te zien via iTunes en te bestellen via Amazon. That’s Not Us is een romantische komedie met intieme en herkenbare portretten van drie koppels die samen op zomervakantie gaan en verblijven in een strandhuis. Alle koppels hopen dat het een paar fijne, onbezorgde laatste zomerdagen worden, maar het draait uit op een flink aantal ingewikkelde dagen waarbij duidelijk in beeld wordt gebracht hoeveel moeite, werk en energie het soms kan kosten om de liefde binnen een relatie levend te houden.

Diverse relationele problemen komen tijdens deze dagen aan de oppervlakte. Oplossingen worden niet geboden, maar vooral het ervaren van al deze moeilijkheden wordt getoond.

that's not us

Het levend houden van de liefde is bij alle drie de stellen (een homo, een lesbisch en hetero-stel) een belangrijk thema. Monogamie, open relaties, langdurige relaties, het komt allemaal aan bod. Hopelijk binnenkort ook via YouTube of Netflix te zien, maar tot die tijd via iTunes en Amazon. Hieronder vind je de trailer.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=CtQfwLe5tNM” width=”100%” height=”350″][/videos]