Hoi! Het is weer vrijdag en vandaag hebben we weer een leuke vlog voor je. We waren afgelopen weekend toe aan een beetje ontspanning, aan even lekker weg zijn. We besloten daarom om op het laatst nog een hotel te boeken op Texel. We waren beiden eigenlijk alleen als kind op Texel geweest en vonden dat hele gebeuren met je auto op de boot en de overtocht maken maar wat spannend! Wauw, we waren er supersnel en het hotel was echt geweldig. We nemen je in deze nieuwste vlog twee dagen mee op Texel.

Dankjewel voor het kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=zHMjVeXJKmc” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , TwitterInstagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥