HELLO! Het is weer maandag en dat betekent dat je weer een Potje met ons kan meekijken. We laten je zien wat we de afgelopen week hebben gedaan. Mijn moeder kwam op bezoek, Scarlet werkte extra veel vanuit huis, Sjors gedroeg zich als ware knuffelbeer en verder hebben we ook nog de nodige andere dingen gedaan. Bloggen, filmen, intratuin, pakketjes ophalen en bijna te laat tanken. Het was een gezellig weekje met hier en daar een piek en dal. In dit Potje meekijken zie je een aantal van onze dagelijkse bezigheden en piekjes van de week.

Ik hoop dat je het weer gezellig vindt om mee te kijken. Wil je eerdere potjes meekijken van ons terugzien, dan kan je even klikken op Een Potje Meekijken. Fijne week!

♥ Maandag
De maandag is vaak een beetje zwaar opstarten, maar wakker worden met deze beestenbende bij ons in bed maakt het begin van een nieuwe week altijd een stuk aangenamer. Sjors ligt meestal aan Scarlet haar kant waardoor ze regelmatig met verkrampte benen wakker wordt en poes ligt altijd half op mijn kussen waardoor ik nog wel eens last heb van mijn nek in de ochtend. Ach ja, gezellig is het wel.

potje meekijken ik vrouw van jou

Ik moest vanochtend voordat ik na mijn werk ging, onze auto langs de garage brengen voor een grote beurt. De garage zit dicht bij mijn werk, waardoor ik makkelijk met een leenfiets op en neer kon fietsen. Wanneer je eenmaal een auto tot je beschikking hebt, word je al snel behoorlijk lui. Fietsen doe ik dan ook niet heel veel meer, maar ik moet zeggen dat ik het best lekker vond om zo in de ochtend een stukje te fietsen.

potje meekijken ik vrouw van jou’s Avonds moesten we nog een video opnemen en monteren. Dit keer maakten we geen sketch, maar een video over 20 verschillen tussen ons. Heb je hem nog niet gezien? Dan kan je hem hier bekijken…

potje meekijken ik vrouw van jou

♥ Dinsdag
Goeiemorgen! Het is vandaag dinsdag en dat betekent dat Scarlet en ik beiden vrij zijn. Nou ja, vrij, we werken dan hard aan onze blog. Gelukkig konden we in de ochtend nog wel eventjes rustig aan doen. Dat kan je hier wel zien. Even gezellig knuffelen met Sjors. Dat is altijd zo fijn!

potje meekijken ik vrouw van jouHierna gaan we samen aan de slag. Scarlet maakt lekkere koffie voor ons en smeert er plakjes ontbijtkoek bij. Relaxed hoor op de bank bloggen, zeker met zo’n gezellig beertje naast me.

potje meekijken ik vrouw van jouTegen het einde van de middag besluiten we gezellig nog even naar Intratuin te gaan. Sjors heeft zijn kussen namelijk gesloopt, dus hij heeft een nieuwe nodig. Ik ga even bij de kerstman op schoot en Scarlet moet per se in de draaimolen… Het is heel gezellig Kerst-ig bij Intratuin.

potje meekijken ik vrouw van jouWe komen allemaal leuke spulletjes tegen waaronder deze mooie witte muis. Scarlet heeft een zwak voor knuffel muizen (echte vindt ze eng!) en Sjors lijkt de muis ook wel leuk te vinden. Het is een heel gezellig einde van de dag.

potje meekijken ik vrouw van jouOok Sjors komt nog aan bod op de hondenafdeling. We kunnen het niet laten hem een paar pakjes aan te trekken. Helaas zijn zelfs de grootste maten hem te klein. We willen voor kerst nog een leuke kabeltrui of kersttrui voor hem vinden. Maatje 56… iemand ideetjes waar die te scoren? Het staat hem zoooooo leuk!

potje meekijken ik vrouw van jouTenslotte doen we nog leuke woonideetjes op bij Loods 5. Scarlet en ik zijn bezig met het opknappen van onze slaapkamer (daar zijn we al een jaar mee bezig, maar het wil niet zo vlotten haha) en we zagen dit toffe bed gemaakt van pallets. Dat lijkt ons wel leuk om zo te maken. Het nachtkastje rechts vonden we ook heel leuk.

potje meekijken ik vrouw van jou
♥ Woensdag

Vandaag werkt Scarlet vanuit huis en ik ben nog een dagje vrij. Mijn moeder komt vandaag op bezoek. Voor de gezelligheid én om me te helpen met de laatste likjes verf in de slaapkamer. Ze heeft als cadeautje een hele mooie grote stolp voor me gekocht met kleine kerstspulletjes voor erin. Super schattig. Samen hebben we het in elkaar gezet.

potje meekijken ik vrouw van jouKijk, zo ziet de stolp er nu uit. Heel leuk voor de kerst en de donkere dagen. Ik ben er heel blij mee. Na de kerst kan ik er iets anders moois onder zetten. Scarlet kwam al 5 keer 😉 met het idee om er een mooi wit beeld van een konijn onder te zetten.

potje meekijken ik vrouw van jouTijdens het werken door laat Scarlet Sjors even uit. Het is alleen de hele dag echt heel vies weer! Ze komt dan ook zeiknat terug.

potje meekijken ik vrouw van jou‘s Avonds kookt Scarlet voor ons. Ze maakt hele lekkere pasta met tagliatelle roomsaus. Ja, gewoon uit een pakje hoor, maar wel erg lekker. Het was een hele fijn en gezellige dag met mijn moeder. Dankjewel mams! ♥

potje meekijken ik vrouw van jou♥ Donderdag
Scarlet werkte vanochtend samen met haar collega Sandra bij ons thuis. Pebbles komt dan altijd gezellig mee om Sjors te vergezellen. Ze kunnen heerlijk achter elkaar aan rennen en tegen elkaar grommen, maar ook heel schattig samen op de bank slapen. Sjors slaapt overigens ook prima in de meest bizarre posities.

potje meekijken ik vrouw van jou

Zoals je kunt zien schooieren beide honden helemaal niet en doet Scarlet ook heel hard haar best om dat zo te houden… De speculaas gevuld met spijs was trouwens goddelijk! One of my favourites! Ik ben dol op amandelspijs.

potje meekijken ik vrouw van jou

Scarlet haalde ’s avonds boodschappen en nam als verrassing een stuk chocolade voor me mee. Hij was helaas niet eetbaar, maar bevatte wel iets anders leuks! Het was namelijk de I Heart Make-up Chocolate Palette met super mooie oogschaduw kleurtjes.

potje meekijken ik vrouw van jou

Ik ben een kei in uitstellen en zo soms ook met het tijdig tanken van benzine. Het lampje gaf al even aan dat ik moest tanken, maar ach, dat kleine stukje kan toch nog wel? Toen hij begon te knipperen met “FILL UP” kneep ik ‘m toch wel even. Gelukkig kwam ik niet stil te staan en hoefde ik niet met een jerrycan langs een weg te slenteren op zoek naar een tankstation…

potje meekijken ik vrouw van jou

♥ Vrijdag
Vanmorgen werkte Scarlet opnieuw vanuit huis. Sjors bleef daarom gezellig bij haar. Voordat ze ging werken heeft ze hem eerst uitgelaten op de fiets. Sjors vindt het heerlijk om hard naast de fiets te racen.

potje meekijken ik vrouw van jouTegen de avond zijn we naar ons postadres in Amersfoort gegaan. Hier is tevens het kantoor van Scarlet haar broer. We hadden de sleutel gekregen zodat we even onze pakketjes konden ophalen. We zijn er nog helemaal niet aan gewend om spulletjes te ontvangen dus dat is altijd een feestje! Sjors is ook mee en die vindt het ook een feestje. Hij neemt gelijk de positie in van de directeur van het kantoor.

potje meekijken ik vrouw van jouVoordat we weggaan zetten we de grote voorraad Bol.com poppetjes nog even op en grappige manier in het kantoor neer om maandag Scarlet’s broer mee te verrassen. Ze hebben daar vet veel van die poppetjes omdat er ook een website met tweedehands studieboeken is gevestigd. Ook Sjors vindt de poppetjes leuk, we moeten ons best doen om ervoor te zorgen dat hij ze niet als bal gebruikt…

potje meekijken ik vrouw van jou….en dan is het alweer vrijdag avond. Ik besluit om lekker relaxed mijn nagels te gaan lakken. Ik doe dat niet zo vaak, maar vindt het wel heel leuk en ook een ontspannend klusje. Deze twee kleurtjes van Chanel waren even wennen, maar het past sowieso heel goed bij de naderende feestdagen.

potje meekijken ik vrouw van jouLiefs, Joyce & Scarlet ♥