Yes! We hebben weer foto’s voor jullie gemaakt en verzameld, dus vandaag weer een nieuw potje meekijken! Deze week was het helaas veel dagen vies weer, waardoor we weinig lekker naar buiten konden. Toch hebben we het nodige buiten de deur gedaan. We gingen op pad voor cadeautjes, aten gezellig bij La Place, gingen spelen met Sjors en vierden Sinterklaas in een super gezellig restaurant in Leiden. Het was een druk weekje met de nodige emoties, maar we hebben het weer overleefd! 

Ik hoop dat je het weer leuk vindt om 5 dagen met ons mee te kijken!

♥ Maandag
Het weer begint steeds grimmiger te worden met al die regen en kou. We moeten er toch echt aan geloven dat we weer een aantal maanden moeten wachten voordat die jas en sjaal weer de kast in mogen. Ook vandaag had Scarlet haar jas en sjaal hard nodig… een paar ruitenwissertjes op haar bril waren ook niet overbodig geweest…

potje meekijkenVroeger dronk ik best veel cola en andere frisdrank troep, maar tegenwoordig drink ik (als ik al drink) eigenlijk alleen nog maar water met wat siroop. In de supermarkt vond ik laatst deze “gezonde” pure vruchten siroop en hij is echt heel erg lekker!

potje meekijkenSinds kort hebben we een NEST Cam in huis, zodat we een beetje in gaten kunnen houden of Sjors en Poes niet stiekem feestjes vieren wanneer wij van huis zijn. Best handig, maar niet altijd even rustgevend.  Scarlet is helemaal into het ding, ze moet altijd even checken wat Sjors aan het doen is.

potje meekijkenWe hadden nog wat risotto over van de dag ervoor, ideaal voor een lekkere lunch!

potje meekijken

Vandaag kwam ook dit geweldige pakketje van Snow & Rose binnen. Scarlet is helemaal dol op de ketting met de beer. Ben je benieuwd naar alle items? We hebben er een blog over geschreven en die kan je hier vinden!

potje meekijken

♥ Dinsdag
Vandaag konden we een beetje rustig opstarten met een lekker ontbijtje, want op dinsdag werken we samen thuis aan onze blog.

potje meekijken

We moesten nog steeds foto’s maken van spulletjes die we hadden ontvangen, maar het vieze miezerige weer liet het maar steeds niet toe. Gelukkig was het vandaag tussendoor net even droog om op pad te gaan. Ook deze blog staat inmiddels online, dus ben je benieuwd, dan kan je de outfits hier bekijken.

potje meekijken

Heel erg warm was het niet, dus nadat we alle outfits op foto hadden staan, besloten we maar even een lekkere warme kop koffie te gaan drinken bij het dichtstbijzijnde cafe. We kregen er een heerlijk ouderwets speculaasje bij. Ik vind dat echt van die heerlijke winterse koekjes, die we overigens rond deze periode zelf ook altijd in huis hebben.

potje meekijken

Aan het einde van de dag hebben we nog even wat boodschappen gehaald en tijdens onze tocht door de supermarkt kwamen we deze nieuwe vegetarische bitterballen van Happas tegen. In al die jaren dat ik vegetarisch eet mis ik vlees niet echt, op bitterballen na. Wanneer we weleens in een cafeetje zitten met een drankje, is dat echt zo’n lekkere snack voor erbij, maar helaas hebben maar weinig cafe’s lekkere vegetarische gefrituurde hapjes. Deze Happas mogen ze van mij echt in het cafe assortiment gooien. Ze zijn trouwens in vier verschillende smaken verkrijgbaar. Ik vind de risotto/mozzarella echt heel erg lekker.

potje meekijken

Met dit koude weer is het natuurlijk tijd voor boerenkool. Lekker makkelijk, altijd lekker. Scarlet wist nog niet helemaal zeker of ze er nou knakworstjes? of vega balletjes bij wilde eten.. dan maar allebei!

potje meekijken

♥ Woensdag
Poes slaapt vaak heel schattig naast me in bed, maar vanochtend was ik er iets minder blij mee. Ik werd wakker met niet alleen poes naast mijn hoofd, maar ook een aantal vlekken in de matrashoes die er de avond ervoor nog niet zaten. Blijkbaar heeft ze ‘s nachts naast mijn hoofd lopen spugen… iehhhhk!

potje meekijken

We bloggen de hele ochtend en gaan vervolgens samen even boodschapjes doen voor de lunch. Ik eet een broodje met vegetarische kaas en Scarlet kiest voor een broodje met avocado en ketchup. Erbij drinken we lekker verse sinaasappelsap met banaan.

potje meekijken

Samen met Sjors gaan we aan het einde van de middag nog even bij een vriend van ons langs, die ook op Sjors heeft gepast in de vakantie. Sjors en zijn hond Bob kunnen zo gezellig een uurtje met de bal spelen in het park. Hierna gaan we samen nog even het dorp daar in.

potje meekijken

Bij de Etos vinden we een nieuwe botanical collectie voor in bad en onder de douche. Ik heb echt een zwak voor fijne geurtjes in de badkamer en besluit dus ook twee producten te kopen. Met name de badolie Jasmine & Vanille ruikt zo lekker! potje meekijken

We kijken hierna ook nog even bij Hornbach en Karwei, waar we allemaal grappige spulletjes vinden. Deze geweldige bollenkar stond in de koopjeshoek. Natuurlijk moesten we daar even een rondje mee rijden met Sjors erin door de winkel. Hij vond dit reuze interessant!

potje meekijken

♥ Donderdag
Goeiemorgen! Eerst even rustig wakker worden met Sjors tegen je aan in bed, dan even spelen met Sjors… en vervolgens ontbijten en onderweg naar werk!

potje meekijken

Vandaag start Scarlet haar dag met soya yoghurt en eat natural muesli en een beschuitje met honing. Ik moest haasten met mijn twee boterhammen ontbijt en drink hierna koffie op mijn werk. Beiden werken we vandaag zo’n 8 uurtjes.

potje

Scarlet treft mijn foto aan op de website van het nieuwe S1.tv, een soort van online televisie kanaal met allerlei leuke video series die binnenkort van start gaan. Wij zijn hier ook voor gevraagd en gaan hier als het goed is begin volgend jaar 6 video’s voor maken, spannend! Scarlet verrast mij met lekkere boodschappen. Althans,… we dachten dat die Oreo ijsjes mega lekker zouden zijn, maar dat viel een beetje tegen. Die wafel was heel klef.

potje

Na het werken zijn we samen de stad in gegaan. Scarlet moest nog wat cadeautjes kopen voor de volgende dag. Ze zou dan namelijk Sinterklaas vieren met haar collega’s. We hebben toen alle cadeautjes in de pocket hadden samen pasta pesto gegeten bij La Place. Het was een gezellig avondje.

potje meekijken

Toen we weer thuiskwamen ben ik nog even flink met de stofzuiger door het huis gegaan. Dat was zo nodig en dat doe ik graag wat later op de avond, dan kan ik daar ineens zin in krijgen, haha. Scarlet is daar altijd wat minder blij mee.
potje meekijken

♥ Vrijdag
…en toen was het alweer vrijdag! Scarlet moest vandaag een flinke doos meenemen met spullen voor haar collega. Hier komt ze net aan op Leiden centraal. Eerst koffie halen bij Lebkov en dan door naar kantoor!

potje meekijken

Op kantoor bij Scarlet is het gezellig druk. Ze werken met in totaal 5 man die dag, nou ja, vrouw. Stuk voor stuk, hele leuke mensen!
potje meekijken

Ik werkte de halve dag en ben hierna naar Leiden gegaan. Ik mocht namelijk gezellig mee-eten met Scarlet en haar collega’s bij Lot en de Walvis, een enorm tof restaurant bij de Haven.
potje meekijkenIk koos voor de vegetarische schotel van aubergine. Er zat wel heel veel aubergine in, maar het was wel lekker. We kregen er broodjes bij en bestelden ook nog twee bakjes frites, dat hoort gewoon bij uit eten gaan. Na het eten hebben we sinterklaas gevierd. Iedereen gaf elkaar een grappig gedicht en een cadeautje. Het was een hele gezellige avond.
potje meekijken

…en dat was alweer ons weekje. Ik hoop dat je het weer leuk vond om even mee te kijken. Laat gerust je reactie achter, ook al je graag andere dingen van ons zou willen zien of weten. Voor nu een hele fijne week & take care! ♥