Maandag potjemeekijkendag! Is ie weer, een nieuwe fotoreportage van onze afgelopen week. Inmiddels zitten we weer helemaal in het dagelijkse ritme en raken we weer aardig gewend aan het Hollandse weer. Gelukkig zat het afgelopen week flink mee met de temperaturen en hebben we nog lekker kunnen genieten van een zonnetje. Zo is de overgang van Curaçao naar hier net iets beter te verdragen.

Vorige week maandag begon, na een heerlijke vakantie, ook onze normale werkweek weer. Best wennen is dat altijd na twee weken lekker relaxen. Anyway, bekijk hieronder onze week!

Maandag ♥
Vandaag hebben we niet zo heel veel bijzonders gedaan. Joyce moest vandaag weer aan de slag in de dierenkliniek. Deze grote pluizige hond liet haar enorm schrikken toen ze een kopje koffie wilde pakken. Hoe kan je nou zo schrikken van zo’n lieve lobbes dappere Joyce?

potje meekijkenIk moest ook weer aan het werk, maar kon in tegenstelling tot Joyce lekker vanuit huis werken. Ik besef me soms te weinig hoe relaxed dat eigenlijk is. In de pauzes lekker met Sjors wandelen, die daarna uitgeteld op de bank neerploft. Stiekem mag hij natuurlijk helemaal niet op de bank, maar ach, hij ligt er altijd lief en gezellig.

potje meekijkenDinsdag ♥
Na 1 dagje werken, waren we vandaag alweer lekker vrij. Nou ja niet helemaal natuurlijk, want dit hebben speciaal zo gedaan zodat we op deze dag samen kunnen werken aan onze blog en YouTube kanaal. Onderweg naar een afspraak, liepen we over een kermis. Beiden hebben we hier niet heel veel mee, op één guilty pleasure van Joyce na. Ze kan het namelijk niet laten om met die grijpertjes te spelen. Doodzonde van het geld vind ik dat, maar ik moet toegeven dat Joyce er bijzonder goed in is. Ze weet er namelijk altijd iets uit te halen. Dit keer haalde ze met één spelletje van 2 euro, maar liefst twee Perry’s uit het apparaat.

potje meekijken

In de avond hadden we nog een andere afspraak gepland in de stad in het café ‘Broers’. We hadden hier een interview met twee leuke en gezellige meiden van de website Expreszo. Binnenkort zal het te zien zijn op hun website. Wanneer precies zullen we zeker nog laten weten.

potje meekijken

We hadden nog niks gegeten, dus na het interview hadden we beiden enorme trek. Het centraal station van Utrecht zit behoorlijk in de verbouwing, maar een aantal leuke eettentjes zijn al geopend. Zo zit er sinds kort de Enoki. We hadden hem al een paar keer gezien, maar vandaag besloten we het Aziatische eten maar even te gaan proberen.

potje meekijkenHet ziet er erg leuk uit en ze hebben best wel wat keuze in gerechten. Blij verrast waren we dan ook met onderstaande vegetarische curry. Je kan de vegetarische Laksa met rijst of noodles bestellen. Verder zaten er cashewnoten, broccoli, pompoen en bosui in. Het was erg smakelijk! Zeker een aanrader. potje meekijkenHet eten was super, maar de vorkjes helaas iets minder……

potje meekijkenEén van onze secret agent perry’s was inmiddels al op missie naar mijn neefje. Hij was er dolgelukkig mee en nam hem zelfs mee naar bed. Waar een kermisknuffel al niet goed voor is.

potje meekijkenWoensdag ♥
Joyce kon vandaag nog lekker een dagje thuisblijven en ik moest vroeg uit de veren….

potje meekijkenVandaag mocht ik weer lekker gaan treinen richting Leiden. Ik moest er in het begin erg aan wennen dat ik niet meer met de auto naar mijn werk kon, maar inmiddels vind ik het zelfs fijn (mits er natuurlijk geen vertraging of treinuitval is). Ik kan in de trein namelijk nog lekker even aan de slag op mijn laptop en ontbijt eten wanneer ik weer eens moet haasten.

potje meekijkenOok vandaag was het heerlijk weer, al is dat voor Sjors geen vereiste om te gaan zwemmen. Weer of geen weer, voor Sjors is het altijd zwemweer. Hij vindt het geweldig om een balletje of stokje uit het water te vissen.

potje meekijkenHet was een drukke dag voor mij, want ‘s avonds hadden we nog een afspraak in Amsterdam bij het ‘Mooi PR’ kantoor. Een beetje hectisch, maar wel gezellig. Nieuwe mensen ontmoet, leuke spulletjes gezien en lekkere cocktails gedronken.

potje meekijkenEr hing o.a. een nieuwe collectie va Hunkemoller en volgens mij heeft Joyce haar nieuwe beha al uitgezocht…

potje meekijkenVerder zagen we deze super toffe schoenen en maakten we kennis met een leuke sieraden collectie waar we binnenkort meer van zullen laten zien.
potje meekijkenEn nog veeeel meer leuke schoenen…

potje meekijkenAan het einde van de avond kregen nog een aantal leuke goodies mee naar huis…

potje meekijkenDonderdag ♥
Vandaag moesten we beiden weer gewoon aan het werk en moest ik ‘s middags richting Leiden voor een belangrijke vergadering. Omdat we beiden niet thuis waren, kwam Sandra samen met Pebbles gezellig op Sjors passen. In de avond hebben we met zijn allen wat gegeten.

potje meekijken

potje meekijkenEn Expeditie Robinson gekeken natuurlijk! Ik vind het een heel erg leuk programma om naar te kijken en hoop dat Rianne gaat winnen! Ik vind haar geweldig met haar droge humor.  potje meekijkenPebbles is zo’n leuk en makkelijk hondje, je kan echt alles met haar doen. Het leek me een super geweldig idee om zo met je hond in je rugzak te kunnen lopen. Sjors is daar natuurlijk iets te groot voor, maar met Pebbles gaat dit perfect!

potje meekijkenVrijdag ♥
Vrijdag is voor ons beiden weer een ‘gewone’ werkdag. Ik naar Leiden en Joyce naar de dierenkliniek. Jammer genoeg miste ik net de trein. Om de tijd te doden tot de volgende trein ben ik maar even een kopje koffie gaan halen bij de Starbucks.

potje meekijkenZe hebben er altijd van die heerlijke dingen in de vitrine liggen…..

potje meekijkenThuis werken is relaxed, maar op kantoor werken is daarentegen wel weer heel erg gezellig! Op kantoor stond een hele vreemde pizza op ons te wachten. Iets met een slappe bodem en veel chocolade…
potje meekijkenJoyce en Sjors gingen na werktijd weer lekker naar de Put. Een grote plas dichtbij haar werk, waar Sjors lekker kan rennen en zwemmen. Volgens mij weet hij precies dat hij daar op vrijdagmiddag naartoe gaat, want hij gaat altijd zo enthousiast mee naar Joyce d’r werk.

potje meekijken

potje meekijkenBij ons op kantoor is het altijd gezellig rommelig. We zijn bezig met van alles en nog wat en laten alles lekker op ons bureau liggen…. gewoon, omdat het kan.

potje meekijkenAan het einde van de dag spraken we samen af bij de Appie om wat te eten te halen. We haalden een snelle kant en klaar maaltijd, want Joyce had ‘s avonds nog andere plannen….

potje meekijkenJoyce wilde heel graag naar de film ‘Paranormal Activity 3D’, maar ik ben niet zo van de horror films. Gelukkig ging ze samen met een vriendin naar de bioscoop en hoefde ik niet mee. Ik had een heerlijk relaxed avondje met Sjors op de bank…

potje meekijkenDit was alweer ons potje meekijken. Bedankt voor het kijken en hopelijk vond je het weer leuk om te zien!

Liefs Scarlet & Joyce ♥