Wat vliegt de week toch voorbij, want het is alweer tijd voor een nieuw potje meekijken. Wij hebben weer een verzameling van gebeurtenissen voor je gefotografeerd, die je hopelijk leuk vindt om naar te kijken. We gingen afgelopen week onder andere samen naar de kapper, waar mijn haar een drastische metamorfose onderging. Samen namen we weer een heel “bijzonder” filmpje op en kregen we ook nog eens een heel bijzonder en lekker pakketje opgestuurd van één van onze volgers. Dit en nog veel meer in deze nieuwe plog!

♥ Maandag
Vandaag waren we beiden aan het werk en hadden we om 18:00 een Google hangout afspraak staan. Joyce redde het helaas niet om al zo vroeg thuis te zijn, dus moest ik het alleen doen. Gelukkig was het een gezellige afspraak!

potje meekijkenAls er iets is waar Joyce dol op is, naast kokos, dan is dat amandelspijs. De winkels liggen nu al weer helemaal volgepakt met sinterklaas lekkernijen en zo vond ze ook deze amandelstaaf bij de Appie. Hij was in de bonus en dus besloot ze hem mee te nemen naar haar werk.

potje meekijkenToen Joyce dan eindelijk weer thuis was, besloten we lekker iets makkelijks te eten. Zoals je hieronder op de magnetronklok kunt zien, was het inmiddels al half 8 geweest en dus gooiden we maar twee pizza’s in de oven. Geen tonijnpizza’s meer, want dat proberen we eigenlijk niet meer te eten. De mozzarella pizza was zeker niet minder lekker!

potje meekijken♥ Dinsdag
Joyce is begonnen met dit vegan ontbijt, maar ik eet het nu dagelijks. Eat Natural ontbijtgranen met vanille soja yoghurt en een paar plakjes banaan. Erg lekker!

potje meekijkenWe hadden vandaag een hele leuke afspraak op de planning staan, want we gingen namelijk samen naar Rob Peetoom in Utrecht. We waren al een poosje niet naar de kapper geweest en dat was te zien ook. Ons haar was nodig aan een flinke opknapbeurt toe.

potje meekijkenIk werd gelijk in de folie gezet om mijn haar een wat mooier blonder kleurtje te geven. Plukje voor plukje werden mijn flashaartjes in foliepapier gewikkeld. Ik dacht dat ik weinig haar had, maar dit was toch een behoorlijke klus! Best lastig, want ik ben niet zo van het lange stilzitten. Maar goed, allemaal voor het goede doel! Joyce d’r haar werd ook gekleurd, maar dat ging ondanks haar volle bos haren, als een speer.

Onlangs bijgewerkt2Na het kleuren was het tijd voor een spannende knipbeurt. Ik vind het altijd doodzonde wanneer Joyce d’r haren laat knippen, want ze heeft zulk mooi lang haar. Er is uiteindelijk best een stuk afgegaan, maar gelukkig heeft ze nog steeds mooie lange haren. Mijn coupe werd daarentegen iets drastischer onder handen genomen. Ik wist natuurlijk zelf al wel dat ik niet het gezondste haar heb, maar had niet verwacht dat ik het zo kort zou laten knippen. Ik wil tenslotte zo graag lang haar.

potje meekijkenHet eindresultaat liegt er niet om, mijn haar is echt een stuk korter. Ik vind het leuk en het ziet er inderdaad ook een stuk gezonder uit, maar ik moet er zeker nog heel erg aan wennen. Misschien groeit het nu wel veel beter na deze drastische ingreep. Het haar van Joyce is een stukje korter en er zit ook een leuk kleurtje in. Hoe het er die middag aan toe ging kan je hier bekijken in onze weekend vlog.

Onlangs bijgewerkt3

♥ Woensdag
Vandaag ging ik weer met de trein richting Leiden, naar het kantoor van Proud. Eenmaal aangekomen in Leiden en lopend naar kantoor, kwam ik een heel leuk winkeltje tegen met leuke sieraden en andere dingetjes. Het kettinkje vond ik heel erg leuk en had ik bijna meegenomen.

potje meekijkenJoyce was lekker vrij en werkte thuis aan onze blog. Tussendoor natuurlijk even wandelen met Sjors, maar dat is alleen lekker als het droog blijft. Helaas was dat niet het geval en dook ze met Sjors de bosjes in om even te schuilen.

potje meekijkenIets over 5’en, neem ik meestal weer de trein terug richting huis. Niet echt een handige tijd om de trein te nemen, want hij zit dan vaak zo boordevol, dat ik maar een eersteklas plekje inpik.

potje meekijken♥ Donderdag
Op donderdag werk ik weer vanuit huis en dat is altijd reuze gezellig met snorreman naast me. Reuze gezellig, maar soms ook een beetje lastig. Ik vind het best lastig om thuis te werken en hem minder aandacht te kunnen geven. Helemaal wanneer hij dan naast met op het bankje komt zitten omdat hij zich verveelt, voel ik me een beetje schuldig.

potje meekijkenJoyce stuurde me deze kei schattige foto met Nora vanaf haar werk.

potje meekijkenAan het einde van de dag ging ik nog even langs de kringloop winkel, op zoek naar een aantal spulletjes voor een video die we wilden maken. Joyce moest ook gewoon werken en vind het soms leuk om de tank van de auto uit te dagen. Nog heel even doorrijden wanneer je al ziet dat hij bijna leeg is. Gelukkig kon ze nog op tijd een tankstation vinden en hoefde ze de auto niet handmatig vooruit te drukken.
potje meekijken‘s Avonds kwam Joyce me ophalen bij de trein, omdat we samen nog even naar de Mediamarkt wilden gaan. Ze stond bij de roltrap te wachten totdat ik naar bovenkwam zodat ze een foto kon maken, maar wat ze niet zag, is dat ik al via de trap was gekomen en een foto van haar maakte.

potje meekijken

We gingen bij de Mediamarkt op zoek naar de Canon 70D, maar deze bleek helaas te zijn uitverkocht. Als troost hebben we maar een lekker bakkie koffie meegenomen van de Starbucks. Geen idee waarom Joyce een beker heeft met mijn naam…

potje meekijkenHet was een lange dag, want eenmaal weer thuis moesten we direct weer aan de slag om een nieuw filmpje op te nemen. Het eindresultaat kan je morgen zien! Wij hebben in ieder geval veel lol gehad tijdens de opnames ervan.  Onlangs bijgewerkt9

♥ Vrijdag
Vandaag gingen we weer terug naar de Mediamarkt, maar dan op een andere locatie. Daar hadden ze de camera gelukkig wel en zouden ze hem voor ons achterhouden.

potje meekijken

Joyce moest even bij de Apple producten kijken en vond de nieuwe gouden Macbook. Hij ziet er prachtig uit, maar is absoluut niet geschikt voor het bewerken van video’s en dergelijke. Helaas Joyce! Wel vonden we waar we naar op zoek waren, namelijk de camera! Onlangs bijgewerkt7Van een lieve volgster kregen we deze doos vol met kokos oreo koekjes opgestuurd. Deze had ze gevonden in het buitenland en voor ons gekocht, gezien ze wist dat Joyce dol is op oreo en kokos. Super leuk en lief!

potje meekijkenTegen het einde van de dag hebben we nog even lekker met Sjors gewandeld. Hij vindt het heerlijk om lekker over de bospaadjes te crossen en wij vinden het heerlijk om hem gelukkig te zien. Het was trouwens ook nog eens lekker weer! Een goed begin van het weekend…

potje meekijkenDat was hem weer, 5 dagen meekijken. Hopelijk had jij ook een leuke week, laat hieronder gerust weten wat jij allemaal hebt gedaan. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

Liefs, Scarlet & Joyce ♥