AdvertisementHoe vind je de juiste bh? Vroeger toen mijn borsten nog een flinke omvang hadden, vond ik het altijd erg lastig om de juiste bh te vinden. Ik wilde altijd graag van die mooie en sexy bh’s dragen zoals die prachtige lingerie modellen, maar met mijn E cup borsten leken ze daarin meer op watermeloenen gehuld in kant, dan op die mooie stevige push-up borsten die ik op de billboards zag. In mijn tas zat aan het einde van de dag gewoon weer een nieuwe stevige saaie zwarte minimizer met bandjes zo dik als de rupsbanden van een tank. Ze deden hun werk, zaten stevig en drukten mijn borsten plat tot anderhalf cupmaat kleiner, maar echt mooi of sexy was het zeker niet. 

[ADVERTORIAL] Na mijn borstverkleining die ik 3 jaar geleden heb laten uitvoeren, moest ik een aantal maanden sportbeha’s dragen om mijn borsten weer stevig te laten worden. Je zou denken dat ik niet kon wachten om naar de Hunkemöller te rennen om de hele winkel met sexy bh’s leeg te kopen, maar in werkelijkheid heb ik tot een maand geleden nog die ziekenhuis sport dingen gedragen. Heel raar eigenlijk als ik erover nadenk. De tijd is zo snel gegaan! Misschien was ik het gewoon even zat om bh’s te moeten dragen en was ik blij dat ik eindelijk eens iets luchtigers kon dragen?hunkemöller bh

In die 3 jaar heb ik wel 2 bh’s gekocht, maar deze zaten eigenlijk helemaal niet lekker, omdat ik blijkbaar de verkeerde maat had gekocht. Het kan nog best lastig zijn om met al die verschillende soorten en vormen, de juiste passende bh te vinden. Hoe vind je de juiste bh? Hunkemöller heeft daarvoor de Sexy Shapes tool ontwikkeld. Je kunt je natuurlijk in de Hunkemöller winkel laten opmeten door een van de maatspecialisten. Ook kan je de online Sexy Shapes tool doen. Dan weet je niet alleen welke maat, maar ook welke shape het beste bij je past.

Mijn sport topjes zijn inmiddels na 3 jaar uit gelubberd en het wordt tijd om mijn nieuwe kleinere borsten te verpakken in mooie bh’s. Afgelopen weekend heb ik eindelijk na al die jaren een mooie en goede BH gekocht die ook nog eens lekker zit. Tenslotte ging ik nog even langs de Hunkemöller waar ze een mooie nieuwe collectie hebben. Om jullie ook wat inspiratie te geven voor een leuk nieuw setje, heb ik wat foto’s gemaakt van de nieuwe herfst collectie genaamd Fashion Fever.

hunkemöller bhOp bovenstaande foto draag ik een khaki kleurige bh uit deze nieuwe collectie. Door het sierlijke borduursel en strikje vind ik hem er super sexy en romantisch uitzien. De kaki kleur met roze tint borduursel vind ik een mooie combinatie die leuk kleurt bij mijn bruine haar. Belangrijk is natuurlijk dat hij er niet alleen amazing uitziet, maar daarnaast ook gewoon lekker comfortabel zit. Dat had ik niet per se verwacht toen ik hem zag hangen, maar toen ik hem aanhad, zat hij eigenlijk gewoon perfect. Zeker een bh die in mijn nieuwe stash past en al helemaal nu hij met 20% korting nog maar 26 euro kost.

hunkemöller bhOok bovenstaand setje hoort bij de nieuwe Fashion Fever collectie. Hij is gewoon strak afgewerkt en heeft geen borduursel zoals de andere bh, maar toch vind ik hem heel erg romantisch en sexy. Het zwart met wit is lekker klassiek, maar toch ook heel speels door het strikje. De bh is met 20% korting te koop voor 20 euro. Wil je het hele setje, wat wel zo mooi is, dan kan je de bijpassende string kopen voor 10 euro.

Bovenstaande setjes behoren tot mijn favoriet, maar de collectie bevat natuurlijk nog veel meer mooie dingen. De gehele collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel en de webshop van Hunkemöller. Bestel je voor 6 september, dan krijg je 20% korting op de gehele collectie.