Kort geleden kwam er een nieuwe collectie online in de webshop van Loavies. Joyce en ik namen een kijkje en zagen al snel allemaal leuke spulletjes die we graag wilden hebben. Die avond bestelde ik voor ons wat van deze kleding, zodat Joyce de volgende dag blij verrast een doosje zou ontvangen. In onze vlog van afgelopen weekend heb je al een aantal van de spulletjes voorbij zien komen en in deze blog laten we alles aan je zien in onze (bijna) wekelijkse Potje Shoppen rubriek.

Speciaal voor Joyce bestelde ik deze geweldig leuke jas. Ik vind hem echt prachtig. Hij is casual Γ©n chique tegelijk. Hij sluit mooi aan en is perfect voor de lente, nazomer en minder koude of droge herfstdagen. De jas heeft een blauw/zwarte aztec print en is goed te combineren met een nette, maar ook met een casual outfit. De jas kost 49,95 en is hier te vinden in de webshop.

Loavies joyce everink

Loavies joyce everink Joyce draagt de jas op een crochet croptop. Een heel schattig zwart item. Hij valt niet heel kort, maar dat is juist wel fijn. Het gehaakte bovenaan bij de hals is vooral erg leuk. Dit topje zou ook heel leuk staan op een kort spijkerbroekje met slippertjes eronder. De crochet top kost 24,95 euro en kan je hier vinden. Ik zag dat hij net uitverkocht is, maar meestal wordt dat wel weer snel aangevuld.

Loavies joyce everink

Loavies joyce everink

Loavies joyce everink

Loavies joyce everink Voor mijzelf bestelde ik dit olijfgroene topje. Ik houd van groene kleding, mede omdat het mooi matcht bij mijn groene ogen. Het topje bevat meerdere laagjes waardoor het een beetje flowy valt. De stof is dun, maar schijnt door de laagjes niet door en dat vind ik heel handig. Het heeft dunne bandjes wat zorgt voor een sierlijker effect. Simpel, maar vrouwelijk. De top kost 19,95 euro en is hier te vinden in de webshop. Ik denk dat ik hem vooral ga dragen onder een colbert jasje.

Loavies joyce everink Deze witte sneakers met gouden achterkant bestelde ik voor Joyce. Ik heb kort geleden zelf een paar Sneaker van Adidas gekocht en Joyce trekt die steeds aan, dat mag niet! Ze wilde al een tijdje eenvoudige witte sneakers en deze waren niet zo duur (24,95 euro). Het gouden detail aan de achterkant maar de sneaker nΓ©t even anders. Je kunt de sneakers leuk combineren met een spijkerbroek, maar ook met een wat nettere witte of zwarte broek. Ze lopen tenslotte prima!

Loavies joyce everink

Loavies joyce everink Joyce en ik zijn dol op rugtassen. De rugtas is niet alleen hip, maar vooral ook heel handig. We gaan regelmatig ergens heen en nemen dan allemaal spullen mee om foto’ te maken, make-up etc. Dat past niet allemaal in een handtas en bovendien wil je bij filmen of fotograferen je handen vrij hebben. Een rugtas is dan ideaal. De prijs van de rugtas is 34,95 euro en je vindt hem hier in de webshop.

Loavies joyce everink

Loavies joyce everink

Loavies joyce everink

Loavies joyce everink Tenslotte heb ik nog een schattig boho topje besteld. Dit valt aan de onderkant wat ruimer, waardoor het leuk waait in de wind. Het heeft eenvoudige spaghettibandjes en zit lekker luchtig. De pompoms met gekleurd stiksel maken het topje een beetje apart. Het is een leuk item voor naar een festival of voor op vakantie. Ik denk dat hij nog leuker staat bij een kort broekje, zoals hier in de webshop is afgebeeld.

Loavies joyce everink scarlet hemkes

Loavies joyce everink scarlet hemkes

Loavies joyce everink scarlet hemkes

Loavies joyce everink scarlet hemkes

Wat vind jij van onze items?