Vorige week konden jullie de plog van Sjors lezen en afgelopen week waren wij weer aan de beurt om onze dagen vast te leggen. Misschien vinden jullie de plog van Poes en Sjors inmiddels veel leuker, maar vandaag dus gewoon weer eentje van ons! Zoals gewoonlijk was het weer een drukke week waarin we veel hebben gewerkt, maar gelukkig ook nog aardig wat lol hebben gehad. Veel plezier met een nieuw potje meekijken.

♥ Maandag
Maandag was een zware dag. We gingen de zondag ervoor pas laat naar bed, lees half 3 ‘s nachts, en om half 8 ging mijn irritante wekker weer af. Ik kan echt niet zonder slaap en heb ruim voldoende slaap nodig, wil ik de volgende dag fatsoenlijk doorkomen. Met veel koffie en 4 uur cup a soup, is het me gelukt om niet in slaap te vallen.

potje meekijken

Scarlet ging in de ochtend, zoals ze altijd doet voordat ze aan het werk gaat, lekker op pad met Sjors. Geef Sjors een bos of park waar hij los kan lopen en een bal, dan heb je een heel tevreden mannetje. Hij kan soms zo heerlijk aandoenlijk kijken.

potje meekijken

We hebben geen vaste lunchpauzes op mijn werk in de dierenkliniek en eten wanneer het uitkomt. Ik had vandaag twee stevige broodjes mee, in de hoop dat zij me vandaag nog wat energie konden geven.

potje meekijken

Vandaag kregen we ook deze twee mooie horloges van Daniel Wellington binnen. We hebben er zelf al één en omdat wij het niet nodig vinden om drie horloges te hebben en graag dingen delen waarmee we mensen blij kunnen maken…. kan je in de week van ons 1-jarig bestaan, zien wat je moet doen om één van deze twee binnenkort om je arm te kunnen dragen.

daniel wellington

Onze buurman is een fanatiek visser en gaat regelmatig naar een visvijver waar hij zijn vangst in kan ruilen voor een gerookte forel. Heel lief komt hij dan zo af en toe aan de deur om er één aan ons te overhandigen.

potje meekijken

♥ Dinsdag
Poes heeft altijd perioden waarin ze net wat liever is en gezellig naast je in bed komt liggen. Ze heeft dan op de een of andere manier dan net iets meer behoefte aan contact en gezelligheid.

potje meekijken

Ik ben dol op snoep en vind het altijd erg fijn om wat in de auto te hebben liggen voor onderweg. Vorige week ontdekte ik de “veggie” snoepjes van Katje. De snoepjes zijn gemaakt zonder gelatine, wat betekent dat er dus geen dierlijke producten zijn verwerkt in de snoepjes. Scarlet vond ze vies en chemisch smaken.

potje meekijken

Scarlet at vandaag avocado op haar brood als lunch. Een combinatie waar ze dol op is. Het is overigens nog best lastig om er een te vinden die goed rijp is.

potje meekijken

We zeiden al heel lang tegen elkaar dat het echt de hoogste tijd was om iets aan de tuin te doen, maar steeds kwam het er maar niet van. Ondertussen hadden we bijna meer onkruid dan tegels. Doordeweeks werken we en ‘s avonds en in de weekenden zijn we tegenwoordig ook razend druk. Deze avond had Scarlet alle moed bij elkaar verzameld en was ze aan de slag gegaan. Ik was dan ook blij verrast toen ik thuis kwam en zag hoe netjes het was geworden.

potje meekijken

Een paar jaar geleden hadden we een vaste frietdag. Elke vrijdagavond gingen we naar de cafetaria en haalden we frietjes, salade en groentekroketten. Het was zo erg dat we op een gegeven moment niet eens meer een bestelling hoefden te plaatsen, maar ze alle spullen al in de frituur gooiden zodra we binnen kwamen lopen. Inmiddels hebben we geen vaste dag meer, omdat we regelmatig bij het uiteten gaan frietjes eten, maar vandaag had ik echt trek in friet. Friet van de cafetaria met salade, mayo, pindasaus en een groentekroket.

potje meekijken

♥ Woensdag
Het was vandaag weer een heerlijke dag. Lekkere temperatuur een heerlijk zonnetje. Sjors ging een dagje spelen in het pension, maar voordat we hem daarheen brachten, moesten we natuurlijk eerst nog even samen een wandeling maken.

potje meekijken

Scarlet had vandaag een dagje vrij genomen, want we hadden een afspraak in Amsterdam bij ons mediabureau om het een en ander te bespreken. Na deze afspraak konden we nog lekker even samen de stad in. We vinden Amsterdam beiden een heerlijke stad om rond te slenteren.

potje meekijken amsterdam

Het stond al heel lang op de planning, maar telkens konden we het niet vinden of waren ze al dicht. Vandaag lukte het ons dan eindelijk om iets te eten bij het restaurant “SLA”. Het zag er erg leuk en knus uit.

sla amsterdam

Scarlet koos voor een salade met avocado (hoe kan het ook anders) , rode biet, bloemkool, wortel en couscous. Ik nam een salade met couscous, wortel, kikkererwten, rode biet, bloemkool en falafel.

sla amsterdam

Na de lunch hebben we nog even door het centrum gewandeld. Al mijn comfy shoes, oftewel sneakers, zijn er zodanig aan toe dat ze eigenlijk hun laatste rustplaats hebben verdiend, tijd dus om op zoek te gaan naar een paar nieuwe. Ik vond een paar leuke Vans in de aanbieding en Scarlet was op slag verliefd op een paar Adidas gympen.

potje meekijken vans

♥ Donderdag
Op donderdag kwam Sjors zijn vriendin Pebbles weer gezellig langs. Scarlet wilde Sandra graag laten lachen en kleedde Pebbles aan met een baby jurkje, terwijl Sandra op de wc zat. Pebbles vond het prima en poseerde nog even als een echte diva voor de camera.

potje meekijken

Aan het einde van de dag hebben we met zijn allen nog een stuk gewandeld. Ik probeer Pebbles na te doen, die altijd van die geweldige droge blikken kan trekken wanneer je haar roept of iets tegen haar zegt.

potje meekijken

Voordat we weer thuis waren stond de klok alweer op 20:00 en dat vonden we een beetje te laat om nog uitgebreid te gaan koken. We haalden wat ingrediënten voor een simpele, maar heerlijk pasta. Mij kan je sowieso altijd blij maken met pasta.

potje meekijken

potje meekijken

In de avond bestelden we samen nog wat leuke dingetjes in de webshop van Loavies. Onze ogen vielen op deze toffe jas en nog een paar leuke tops. Onderstaande kleding hebben we onder andere besteld, nu nog afwachten of het past en net zo mooi zit zoals het model in de webshop hem draagt.

loavies

Gewoon een random schattige foto van Scarlet… met bril! Je ziet Scarlet niet heel vaak met bril, want ze draagt deze enkel alleen thuis of in de ochtend wanneer ze wakker wordt. Ze vind het niet mooi en draagt daarom in het openbaar liever lenzen. Deze foto vond ik echter te schattig om niet te delen.

potje meekijken

♥ Vrijdag
Scarlet zit op vrijdag alweer vroeg in de trein richting Leiden. Eerder ging ze altijd met de auto naar haar werk, maar nu er op de nieuwe locatie niet meer voldoende parkeerplekken zijn, gaat ze met de trein. Best relaxed, mits de trein geen vertraging of uitval heeft natuurlijk.

potje meekijken trein

Scarlet wil haar nieuw gekochte spullen altijd direct dragen, dus ging ze vandaag op haar nieuwe Adidas gympen naar haar werk. Ze dacht eerst dat de schoenen in de aanbieding waren, zoals de andere 90% van de schoenen in de winkel, maar bij de kassa bleek dat toch niet te kloppen. Ze moest de volle mep betalen en dat liet haar toch wel even twijfelen. Uiteindelijk vond ze de schoenen toch te mooi om te laten staan.

potje meekijken adidas

Sjors ging weer gezellig met mij mee en ligt altijd heerlijk te slapen wanneer ik aan het werk ben. Ik leg hem meestal wel voor de zekerheid aan de lijn, want Sjors vindt iedereen zo leuk en gezellig dat hij anders de helft van de tijd iedereen komt begroeten die binnenkomt.

potje meekijken

Na mijn werk gingen we nog even langs de put. Honden kunnen daar heerlijk los lopen en lekker zwemmen. Voor mij een kleine moeite en voor Sjors een groot feest.

potje meekijken

Scarlet doet tegen beter weten in toch nog een poging tot een foto met Poes… maar ja….. ze weet toch…

potje meekijken

Tenslotte is Scarlet aan het einde van deze week haar pony helemaal zat. Ze wil hem niet meer, terwijl ik hem juist zo leuk vindt staan. Ze doet hem nu steeds vast met speldjes, zo zonde. Op deze foto hield ze haar pony vast om aan mij te bewijzen dat zonder pony haar écht leuker staat…

potje meekijken

Bedankt dat je naar onze plog hebt gekeken en we hopen natuurlijk dat je het weer leuk vond om onze week te zien.

Liefs, Scarlet & Joyce ♥